Un subiect de temut? Ce părere avem despre lănțișoare pentru suzete de bebeluși? Sunt fantastice!

Daniela Ionita

Când ești părinte la început de drum ai marele stres, despre aproape orice. Să fie totul bine, să fie totul de calitate, îți spui, pentru că repede trece timpul, repede crește bebelușul și ar fi păcat să rămâi cu regrete. Deși nu există un părinte perfect, există părintele stresat și mereu întrebător dacă ce face e bine.

Așadar, unul din subiectele de temut este despre lantisoare pentru suzete bebelusi. Sunt acestea utile? Ar trebui alese?

Accesorii cu stil

Pe de-o parte, lănțișoarele de suzetă au devenit indispensabile pentru că accesoriul principal, suzeta, a devenit buna prietenă a bebelușilor. Mai ales a celor care trec prin perioada colicilor. Bebelușii sunt uneori agitați, au etape diverse în care își descoperă părțile corpului și, pe cât de amuzanți pot fi cu piciorul în gură, pe atât de enervant este când fac suzeta ca pierdută. Aruncată de colo colo, găsită cu greu când e nevoie de ea, un alt accesoriu vine salvator. Lănțișorul.

Mai mult decât aspectul său practic, a devenit un accesoriu etalat cu stil. Unele magazine de profil și-au diversificat și oferta în acest sens, găsim spre exemplu la Little Prints variante perfecte pentru suzetele Frigg și Bibs.

Printre altele, sunt disponibile lănțișoarele textile, cu clip metalic. Se potrivesc de minune cu bavetele de asemenea textile, iar cromatic sunt similare cu tonurile delicioase și ca din curcubeu ale suzetelor. Alte variante sunt cele cu bile din silicon, în diverse combinații cromatice.

Detalii care ne interesează

Nu orice accesoriu este așa ușor trecut cu vederea și ales doar pentru că este fancy. Așadar lănțișoarele de suzete trebuie să treacă și ele un test, cel al siguranței. Aflăm așadar că cele textile sunt din bumbac, material atent ales pentru ca în cazul în care bebelușul l-ar gusta, să nu fie probleme. Cele din silicon sunt realizate tot din material sigur și netoxic, 100% silicon alimentar. Nu au BPA, plumb, ftalați, cadmiu sau alte câte și mai câte chimicale pe care le găsim adesea în produsele din plastic.

Au de asemenea un sistem de prindere facil și sigur, un clip din lemn și oțel inoxidabil și o lungime de 24 cm (măsurat cu tot cu prindere). Adică o dimensiune mică, încât să nu se poată înfășura în el.

Chiar dacă veți opta în cele din urmă pentru suzeta glow in the dark, cea cu inel fosforescent care o găsiți mai ușor în toiul nopții, un lănțișor rămâne un accesoriu practic. Mai ales la plimbările în cărucior sau în mașină. Nu știi ce direcție poate avea o suzetă până când nu dai de mâinile năstrușnice ale unui bebeluș energic.

Pentru o alegere mai facilă, în magazinul online littleprints.ro aveți seturi propuse, de două suzete cu lănțișor asortat. Sunt asortate ton pe ton de cele mai multe ori și sunt o atracție maximă de la prima vedere.

Ați încercat astfel de accesorii, ați descoperit că sunt practice?

Contact:

+4 0725 766 847  

[email protected]

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa