Tendințe de machiaj pentru iarnă 2022-2023

Cristina Călin, redactor
Tendințe de machiaj pentru iarnă 2022-23

Dacă urmărești acest articol atunci înseamnă că ești adepta modei și îți place să fii mereu la curent cu noutățile și tendințele actuale. Pentru anul 2023 am pregătit o serie de recomandări în ceea ce privește machiajul și ritualul tău de frumusețe. Știm cu toții cât de important este machiajul pentru tine.

Acesta este cea mai bună notă de finisare a look-ului, care îți poate defini trăsăturile tale individuale, scoate în evidență caracterul și ascunde imperfecțiunile, oferind o expresivitate și un aspect impecabil. Deja ești interesată să citești acest articol și să vezi care sunt acele tendințe de machiaj 2023?  Fii atentă și împreună cu noi vei descoperi cele mai actuale informații despre nuanțele și cosmeticele care sunt în vogă.

1. Buzele fără contur

Dorești ca buzele tale să fie în pas cu moda în următorul sezon? Pune deoparte creionul decorativ și încearcă să nu-l mai folosești deloc. Contururile clare nu mai sunt la modă la fel ca înainte și nu se mai practică atât de des. Soluția cea mai bună pentru tine sunt rujurile cu nuanțe luminoase, saturate și cu un contur ușor estompat.

2. Fardurile de pleoape în stil metalizat

Iarna este sezonul în care poți să strălucești și să ieși în evidență la fel ca și un “fulg de nea”. Deja ți-am captat atenția, nu-i așa? Fardurile luminoase în stil metalizat cu siguranță este cheia de succes pentru un machiaj de iarnă impecabil, care va reuși să adauge accent pe expresivitatea și profunzimea ochilor tăi. Cu acest tip de look cu siguranță te vei remarca considerabil și te vei potrivi perfect pentru orice ocazie sau eveniment, fie că este de seară sau de zi.

3. Machiajul nude

Naturalețea va rămâne mereu la modă și va reprezenta simbolul simplității, feminității, gingășiei și stilului modern. Ce mai aștepți? Scapă de produsele și cosmeticele colorate și intense și fă loc pe “raftul tău de frumusețe” pentru cosmeticele în nuanțe nude, precum: fondurile de ten în tonuri care să se potrivească cu pielea, farduri nude de ochi și fard de obraz în culoare naturală. Încearcă să-ți completezi imaginea cu cele mai fine și delicate culori și bineînțeles cu produse calitative pentru un machiaj strălucitor. Ai reușit deja să accesezi linkul, corect? Toate cosmeticele decorative pe care le vezi acolo le poți accesa de pe pagina acestui magazin online MAKEUP, care îți va oferi exact produsele de care am discutat mai sus. Nu sta mult pe gânduri și încearcă-le , iar noi te asigurăm că vei obține cel mai natural machiaj.

4. Fard de obraz în nuanță roz

Pe timpul sezonului rece, obrajii capătă o culoare de roz pudrat care se asociază adesea cu un cosmetic natural, pe când toamna soluția auxiliară este aplicarea culorilor artificiale pentru obținerea acestui efect. Opțiunea ideală este optarea pentru un fard de obraz care va reuși să-ți evidențieze și să-ți sublinieze trăsăturile fine ale tenului. Această tendință este cea mai actuală și solicitată pentru un machiaj 2023 în sezonul iarnă.

5. Efectul tenului strălucitor și hidratat

Poate îți va părea ciudat, dar tendința noului an este efectul “umed” de piele luminoasă și hidratată. Este un look interesant care a cuprins și a cucerit toate platformele de socializare și podiumurile de modă. Te întrebi dacă este un produs care să ofere un astfel de efect? Răspunsul este cu siguranță –  nu! De ce mai multe ori nu se cunoaște că este suficient să aplici un fond de ten în cele mai puține straturi și cu acoperire completă, iar la final vei obține mai multă strălucire naturală. Este foarte simplu și ușor să combini și să distribui produsele decorative în așa fel, încât să obții un machiaj strălucitor.

Acum, dacă ai făcut cunoștință cu noile tendințe ale sezonului toamnă/iarnă 2023, cu siguranță vei putea crea o imagine cu adevărat elegantă și la modă! Mult succes!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa