Târguri de Mărțișor în București și în țară

Anca Vlad

Chiar dacă primăvara se lasă așteptată, în luna martie celebrăm una dintre cele mai frumoase și mai originale tradiții românești: Mărțișorul. Atât în București, cât și în țară, își deschid porțile târguri unde copiii, părinții și bunicii pot găsi cele mai frumoase mărțișoare pe care să le ofere persoanelor dragi.

București, inima ta – Târgul de Mărțișor

Primăria Capitalei te invită la evenimentul care celebrează iubirea și tradițiile românești din această perioadă: Dragobetele și Mărțișorul. Până pe 8 Martie te poți bucura în Piața Universității de spectacole, ateliere pentru copii, pantomimă, spectacole de magie, produse tradiționale.

Dichisar – Târg de Mărțișor

Sâmbătă și duminică, la Impact Hub Bucharest din Timpuri Noi, se desfășoară un târg de handmade & design din București. 90 de expozanți, haine, bijuterii, genți, pantofi, deco, 40 de creatori noi, tombolă.

Târgul Mărțișorului

Între 24 februarie și 1 martie, la Muzeul Național al Țăranului Român peste 200 de artiști, meșteri țărani și studenți expun povestea mărțișorului într-o droaie de chipuri și forme, cu creativitate, imaginație și umor.

Bounty Fair – Ediție de mărțișor 2018

În weekendul 24-25 februarie, peste 50 de designeri și artiști români pregătesc creații faine, diverse și inedite de oferit pe post de mărțișor. 12 ateliere de creație cu tematici variate dedicate primăverii și prietenoase cu preocupările și pasiunile juniorilor tăi. Atelierele contribuie la dezvoltarea imaginație, creativității, atenției și socializării celor mici.

Târgul de Mărțișor și Dragobete

În The Vintage Club se întâlnesc cei mai buni artiști pentru a-și expune cele mai frumoase creații: bijuterii, ținute vestimentare, accesorii, produse și decorațiuni pentru casă și familie. Ai ocazia să renunți la mărțișoarele „Made in China” și să susții producătorii români.

Mărțișorul în țară

Primăvara vine mai repede la Coresi Shooping Resort din Brașov! Dacă și tu aștepți cu nerăbdare zilele însorite și călduroase, vino până pe 8 martie la Târgul de Mărțișoare din Piața cu Copaci să descoperi cele mai frumoase cadouri de sezon: mărțișoare, flori, bijuterii și multe alte cadouri tematice de sezon.

Îți dorești un mărțișor haios, cu mesaj pentru prietena ta? Unul elegant pentru mama? Poate câteva mărțișoare simpatice pentru colege? Vino între 23-25 februarie la Târgul Mărțișorului de la Centrul Cultural Reduta, unde vei găsi cele mai creative, haioase mărțișoare din Brașov.

Până pe 2 martie, Primăria municipiului Cluj-Napoca vă invită la Târgul Mărțișorului, care se va desfășura în Piața Unirii. Veți avea ocazia să achizitionați produse realizate manual și să faceți astfel cadouri frumoase și originale persoanelor dragi, la târg fiind prezenți doar producătorii de artizanat.

În Maritimo Shopping Center din Constanța găsești tot ce vrei la Târgul de Mărțișoare La Vie En Rose: mărțișoare, bijuterii, accesorii, decorațiuni interioare, amenajări florale și articole vestimentare, toate făcute de mâinile iscusite ale expozanților.

Zeci de meşteri populari vor veni la Iaşi la manifestarea cultural-interactivă „Mărţişor – simbol şi tradiţie„. Astfel, în perioada 24 februarie – 4 martie, produsele lor vor putea fi admirate în Piaţa Unirii din Iaşi.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa