Supraviețuitoare a cancerului, o fetiță de 3 ani a fost invitată de onoare la nunta celei care i-a salvat viața

Anca Vlad
mark broadway photography

Nuntașii au lăcrimat atunci când Skye Savren-McCormick, o fetiță de trei ani, supraviețuitoare a cancerului, a împrăștiat petale de flori pe drumul spre altarul în fața căruia urma să se căsătorească Hayden Hatfield Ryals (26 de ani), femeia care i-a salvat viața donându-i măduvă.

În martie 2016, chiar înainte de prima aniversare, Skye a fost diagnosticată cu leucemie monocitară juvenilă. În același an a făcut primul transplant de măduvă primită de la Hayden Ryals (în aprilie 2016). Talia Savren-McCormick susține că fiica ei nu ar fi trăit dacă nu ar fi fost Ryals. „Era atât de slăbită… Sunt convinsă că datorită ei, fetița mea a învins leucemia”.

La câteva luni după transplant, Talia și soțul ei, Todd, au primit o scrisoare de la Hayden Hatfield Ryals care a ajuns la ei prin Fundația „Potrivește-te!”, o organizație prin care i-a donat măduvă lui Skye. Cele două femei au vorbit numai pe Facebook până în ziua în care Hayden i-a trimis fetiței un cadou pentru aniversarea celor trei ani. Într-un plic era și o invitație – Skye era invitată pe 9 iunie să fie „fata cu florile” la nunta lui Hayden.

mark broadway photography

După ce au primit acceptul de la medic, copila și părinții ei au pornit spre Alabama. Skye și Hayden s-au îmbrățișat pentru prima dată la petrecerea ocazionată la repetiția pentru nuntă. „Am văzut-o și pur și simplu am căzut în genunchi; nu am mai putut decât să zâmbesc”, a declarat Hayden pentru ABC’s World News Tonight.

„Le povestesc întotdeauna cunoscuților cât de mult țin una la cealaltă”, a declarat Talia Savren-McCormick pentru „Good Morning America”, vorbind despre Hayden și fiica ei. „Skye îi spune Hay Hay”, a continuat ea, susținând că speră să se reîntâlnească în curând cu familia lui Hayden. „Vor face mereu parte din viața noastră. A salvat viața copilei noastre”.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

 

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa