Biscuiți cu musli și unt. O gustare delicioasă pentru orice vârstă

TOTUL DESPRE MAME
scris pe
biscuiți cu musli și unt
Adoraţi de copiii din întreaga lume, acești biscuiţi cu musli și unt s-au impus extrem de rapid şi ca preferaţii adulţilor.

Biscuiți cu musli și unt, o varianta de desert rapid, delicios şi, de ce nu, săţios!

Adoraţi de copiii din întreaga lume, acești biscuiți cu musli și unt s-au impus rapid şi ca preferaţii adulţilor.

Aceşti biscuiţi cu musli și unt sunt rapizi (mai puţin de jumătate de oră va trece până îi vei putea devora!) și au un gust absolut fantastic, care te va seduce încă de la prima degustare. Recomandaţi pentru gustarea copiilor de la şcoală (alături de un iaurt sau un fruct), aceştia pot fi alegerea ideală şi pentru picnic! Vestea bună este că poţi consuma biscuiți cu musli și unt în orice moment al zilei, oriunde. Achiziţionează-ţi şi un borcan special pentru păstrarea biscuiţilor şi pregăteşte-i cât de des doreşti!

Ingrediente pentru a prepara biscuiți cu musli și unt:

100 g unt cu conţinut redus de grăsime KOLIBA
100 g zahăr brun
300 g musli cu fructe (stafide, coacăze, merişoare)

Biscuiți cu musli și unt – Metodă de preparare:

Toate ingredientele se cântăresc şi se păstrează la temperatura camerei pentru ~15 minute înainte de utilizare. Cuptorul se preincalzeste pentru ~15 minute la 170C.
Într-o tigaie se pun la încălzit untul cu conţinut redus de grăsime KOLIBA şi zahărul până se topeşte zahărul. Compoziţia se adaugă într-un bol peste musli şi se amestecă până ce aceştia devin îmbibaţi în mixul de unt şi zahăr. Se lasă la răcit pentru ~5 minute.
Într-o tavă de prăjituri se pune hârtie de prăjituri şi se unge cu unt KOLIBA. Compoziţia se împarte cu o lingură şi se aranjează în tavă în forme rotunde mari. Biscuiţii se coc pentru ~15 minute sau până devin aurii.

După ce biscuiții cu musli și unt au fost scoşi din cuptor se lasă la răcit pentru ~5 minute, după care se scot din tavă cu o spatulă de plastic.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa