Tinerii schimbă perspectiva!

TOTUL DESPRE MAME

  1800 de tineri din tară și din străinătate vor schimba perspectiva la RoJAM 2.0 17 – cea de-a șasea jamboree națională a Cercetașilor României

  Timp de 10 zile, în perioada 4-15 august 2017, 1800 de tineri din toate colțurile țării, dar și din afara acesteia, își vor construi un oraș propriu în mijlocul naturii, la Cristian, în județul Brașov și vor învăța unii de la alții cum să trăiască armonios împreună și să construiască o Lume mai Bună.

  RoJAM2.0 17 este un program educațional unic, implementat sub Înaltul Patronaj al Președintelui României

  Prin cele 200 de activități organizate, RoJAM2.0 17 își propune să creeze un program orientat spre stimularea educației pentru știință și tehnologie, identificarea de soluții pentru dezvoltarea durabilă a comunităților locale, precum și pe încurajarea și promovarea diversității în societatea românească.

  Programul evenimentului este astfel construit încât, la finalul acestuia, fiecare participant să își poată evalua progresul personal atins, câștigând noi abilități pentru viața de zi cu zi și pentru asumarea un rol activ în comunitatea locală din care face parte.

  RoJAM2.0 17 va crea pentru participanți experiențe memorabile

  „RoJAM2.0 17 este evenimentul care va crea pentru participanți experiențe memorabile de viață, prin gama variată de activități, mesajul educațional și diversitatea comunităților pe care le reprezintă fiecare. E locul unde se încheagă prietenii și se cultivă calitățile copiilor și tinerilor care iau parte. Evenimentul e un proiect de voluntariat sprijinit de cinci sute de lideri adulți, cu suflet și pasiune. Vă invităm cu drag să răspândiți mesajul nostru și să veniți să simțiți bucuria cercetășească alături de noi”. (Sabin Mureșan, președinte ONCR).

  Cu ocazia primei Jamborei Mondiale din Londra din 1920, Baden Powell (fondatorul cercetășiei) a afirmat: “Oamenii dau mai multe înțelesuri acestui cuvânt, însă, de azi înainte, el va avea un sens special și va fi pentru totdeauna asociat cu cea mai mare adunare de tineret organizată vreodată!”. Organizația Națională Cercetașii României “Schimbă perspectiva!” educațională în România și celebrează cercetășia ca mișcare educativă unitară, modernă și deschisă în cel mai mare eveniment educațional al anului – RoJAM2.0 17.

  Programul RoJAM2.0 17 poate fi consultat AICI.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa