S-au deschis înscrierile pentru Conferința Internațională ABA 2017, ediția a VI-a

TOTUL DESPRE MAME

Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA) și Asociația Help Autism anunță deschiderea înscrierilor pentru cel mai mare eveniment din România dedicat analizei comportamentale aplicate (ABA). Ediția a VI- a Conferinței Internaționale ABA va avea loc în zilele de 21-23 Aprilie 2017, în București.

Conferința de anul acesta se bucură de o premieră remarcabilă prin participarea  a șase dintre cei mai renumiți cercetători la nivel mondial din ramuri inovative ale analizei aplicate a comportamentului și ale tehnologiei educației. Printre aceștia se numără:

  • Robert C. Mellon, Profesor de Psihologie Clinic-Experimentală în abordări comportamentale. Este actualul Director alLaboratory of Experimental and Applied Behavior Analysis din cadrul Panteion University of Social and Political Sciences, Atena;
  • Janet Twyman, BCBA, Director de Inovații in Tehnologii al U.S. Dept. of Education’s national Center on Innovations in Learning;
  • Nicholas Weatherly, președinte al Association of Professional Behavior Analysts. A fost și Președinte al Georgia Association for Behavior Analysis și Kentucky Association for Behavior Analysis.
  • Joyce C. Tu este specializată în Analiza Comportamentală Aplicată la Universitatea din West Virginia și are peste 15 ani de experiență în supervizare, training și instruire atât a profesioniștilor în domeniu, cât și a părinților și indivizilor cu tulburări din spectrul autist și de dezvoltare.
  • William L. Heward, Ed.D., BCBA-D, este Profesor Emeritus la College of Education and Human Ecology din cadrul The Ohio State University (USA). A ținut prezentări și workshop-uri în 18 țări;
  • Neil Martin, BCBA-D, lucrează ca specialist ABA (clinician, profesor, supervizor și cercetător) din 1990 și este Director de Dezvoltare Internațională al BACB cu scopul de a extinde numărul de analiști comportamentali și cursuri de pregătire BCBA în lume.

Conferința Internațională ABA este principalului eveniment dedicat specialiștilor în analiza aplicată a comportamentului și persoanelor implicate în recuperarea copiilor cu autism: psihologi, medici, cadre didactice și părinți. Evenimentul, care se desfășoară pe parcursul a trei zile, reunește anual peste 500 de participanți.

La nivel național, evenimentul este acreditat de către Colegiul Psihologilor și Colegiul Medicilor din România, iar la nivel internațional, de Behavior Analyst Certification Board cu:

  • 10 credite prezentare lucrare, 5 credite participare psihologi;
  • 12 credite participare medici;
  • până la 20 credite pentru audierea lucrărilor pentru specialiștii ABA cu acreditare BCBA.

Înscrierile se pot face pe http://conferinta-aba.ro/edition-2017/.

 

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa