Eveniment marca Chicco în sprijinul viitorilor părinți

TOTUL DESPRE MAME

  Chicco, împreună cu partenerii săi, a organizat în data de 5 mai un eveniment dedicat viitorilor părinți la Jubilee Ballroom Pipera, Salon Le Reve, București. 

  Zeci de viitoare mămici și tătici au spus prezent evenimentului organizat de Chicco, la care TOTUL DESPRE MAME a fost partener media. Întâlnirea a fost moderată de Codrut Kegheș aka Catalin Dezbracatu’ – de la Cronica Cârcotașilor, care a împărtășit viitorilor părinți despre experiența nașterii fiului său, care a cântărit mai bine de 4 kg: „Soția depășise 100 de kg când era gravidă și o mai încăpeau doar pantofii mei”.

  Evenimentul a oferit viitorilor părinți prilejul să afle mai multe informații despre subiecte interes pentru ei: ce prespune nașterea, alăptarea și îngrijirea nou-născutului. Experți în ginecologie, îngrijirea copilului sau alăptare, au vorbit celor prezenți despre Dantura sănătoasa în timpul sarcinii, Nașterea naturală vs. nașterea prin cezariană, dar și despre mituri legate de alăptare, igienă și îngrijirea bebelușului. De asemenea, cei prezenți au primit sfaturi despre partenting de la doi bloggeri: Bianca Morus – blogger parenting @mothersandthecity.ro și Daniel Osmanovici – blogger parenting @tataincepator.ro.

  La finalul evenimentului, viitorii tătici au primit un atestat de absolvire a unui curs de puericultura, fapt care le va garanta 10 zile libere dupa nașterea bebelușului.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa