Meriți să fii surprins de gusturile Americii de la Lidl

TOTUL DESPRE MAME

Din 19 septembrie, gustă din surprizele Americii reunite în gama Mcennedy de la Lidl. Ți-am pregătit o săptămână întreagă de inspirație, pentru ca tu să trăiești experiența culinară în stil american, alături de cei dragi.

Începe dimineața cu un mic dejun plin de energie: alege musli crocant (11.99 lei), cu sirop de arțar și nuci Pecan sau jeleul de fructe (6.99 lei), savurat pe pâine prăjită, alături de un pahar de suc de măr, merișoare, rodie și coacăze (8.99 lei/750 ml). Dacă îți este poftă de ceva dulce, în gama Mcennedy vei găsi clătite în stil american (7.99 lei), pe care le poți servi cu sirop de arțar (19.99 lei/250 ml).

Pentru un prânz în stil american alături de familie și prieteni, poți alege coastele marinate și prăjite (19.99 lei), alături de cartofii precopți (3.99 lei) și condimentați. În plus, acum îți poți face un hot dog tradițional american chiar la tine acasă. Ai nevoie doar de crenvurștii Mcennedy (9.99 lei) și chiflele speciale (3.99 lei/4 buc.). Adaugă un plus de savoare cu bucăți de ceapă prăjită (4.99 lei) și întregește gustul autentic cu muștarul american (4.99 lei).

Creează meniul perfect pentru o seară de film cu cele 4 sortimente de pizza din Săptămâna Americană, la doar 8.99 lei/buc: Spicy Pepperoni, Supreme, Hawaii și Loaded Cheese. În plus,  pentru o gustare rapidă și gustoasă,vei găsi și nuggets de pui cu sos (8.99 lei), și snack box de pui (9.99 lei), numai bune de savurat alături de cei dragi.

La desert, surprinde-ți prietenii și familia cu delicioasele brioșe gătite de tine din amestecul special de brioșe (6.49 lei), cu biscuiți cu umplutură de ciocolată (4.99 lei) sau cu fursecuri (6.99 lei). Pentru o gustare sărată, poți alege snackurile cu alune (8.99 lei), chipsurile picante (4.99 lei) sau arahidele prăjite și sărate (8.99 lei).

Începând cu 19 septembrie, lasă-te surprins de gusturile din Săptămâna Americană de la Lidl!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

http://www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa