Kit folositor pentru bebeluși și mămici

TOTUL DESPRE MAME
alinan

  Gânguresc, zâmbesc, te privesc gingaș și îți umplu inima de fericire. Dar au și momente în care trec ușor de la o stare la alta, dorm prost, plâng și sunt morocănoși. Atunci când bebelușii trec prin aceste situații, părinții trebuie să să intervină pentru a le readuce zâmbetul pe chip.

  Alinan își dorește să fie mereu alături de părinți, astfel încât a pregătit un kit pentru cei mici.

  Pentru colici

  Alinan Colici și Balonare

  Favorizează eliberarea pe cale naturală a gazelor intestinale și calmează astfel colicile și crampele abdominale ale bebelușilor (datorită simeticonei din compoziție). Poate fi folosit încă din primele zile de la naștere. Fără zahăr, parabeni, alcool.

  Alinan Happy Drink plicuri

  Special creat pentru bebeluși încă din primele zile de viață, produsul are o acțiune complexă: anticolici, digestivă, antispastică și calmantă. Eficacitatea formulei a fost dovedită clinic prin reducerea timpului de plâns și a stării de agitație.

  Pentru pielea iritată

  Alinan Happy Cremă pentru funduleț

  Dezvoltată în colaborare cu medici dermatologi și pediatri, crema asigură protecția intensivă și de lungă durată a pielii copilului, având un efect hidratant intens, ce previne iritațiile și ajută la regenerarea pielii bebelușilor. Combinație de dexpantenol și ingrediente naturale (ulei de migdale, ceară de albine, lanolină și vitamina E), fără parfum, fără parabeni, fără coloranți, este recomandată și pentru îngrijirea sânilor mamelor care alaptează.

  Pentru un aport optim de Vitamina D

  Ostart Essential D3 400000 UI picături

  Ostart Essential D3 400 000 UI aduce un aport substanțial de vitamina D3 sub formă de soluție, vitamină esențială pentru menținerea sănătății organismului. Favorizează absorbția intestinală a calciului și fosforului. Are rol esențial în formarea și consolidarea oaselor și a dinților. Menține funcționalitatea normală a celulelor osoase. Întărește sistemul imunitar. Stabilitate optimizată si poate fi utilizată până la 12 luni de la deschiderea flaconului.

  Află mai multe informații despre produse de pe: https://shopfiterman.ro/  sau de pe paginile de social media ale Fiterman Pharma.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa