Cum ajută taberele la independența copiilor

TOTUL DESPRE MAME

Școala este locul unde se pun bazele clădirii fizice si spirituale a copiilor. Oricât este de importantă educația curriculară realizată prin procesul de învățământ, ea nu epuizează sfera influențelor formative exercitate asupra copilului. Rămâne cadrul larg al timpului liber al copilului, în care viața și viziunea capătă alte aspecte decât cele din procesul de învățare. În acest cadru, numeroși alți factori acționează pozitiv asupra dezvoltării elevilor.

De exemplu, taberele ajută la dezvoltarea intelectuală și fizică, la suplimentarea și consolidarea instrucției școlare dobândind însușirea de noi cunoștințe. Taberele bine organizate, cu un program foarte clar, sunt atât distractive, cât și utile. Ele sunt oportunități de socializare, foarte  importante în zilele noastre, când copii și tinerii se retrag în fața calculatorului, fracturând legăturile directe cu lumea din jur.

În Tabara Coolturală BookLand copii își dezvoltă competențele profesionale, esențiale pentru viitorul lor, cum ar fi identitatea de sine, relaționarea cu cei din jur, calitățile de lider și corectitudinea. Aici, copii fac primul pas către independența lor, pas extrem de important în viața lor.

Taberele BookLand sunt dedicate copiilor cu vârste între 7-18 ani și reprezintă un proiect cultural de amploare, implementat cu ajutorul zecilor de invitați din rândul actorilor, scriitorilor, artiștilor și antreprenorilor. Copii vor redescoperi frumusețea și importanța lecturii, vor participa la workshop-uri, concursuri și excursii, având oportunitatea de a cunoaște personalități care le vor împărtăși din propria experiență!

Anul acesta povestea continuă în trei locații spectaculoase: Comitatul Kerry din Irlanda, Valea Lotrului și Predeluț Bran. Pentru că socializarea este la fel de importantă ca educația, copii vor avea ocazia să își facă o mulțime de prieteni și vor trăi momente de neuitat.

Oferă-i copilului o experiență unică si înscrie-l acum! Mai multe detalii despre tabere și costuri aici.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa