Crocs și McDonald’s au lansat o colecție dedicată fanilor înrăiți

Theodora Fintescu, redactor

Fanii McDonald’s și Crocs pot să-și eleveze look-ul cu prima colaborare între branduri. Mashup- ul e inspirat atât de Crocs Stars, cât și de Mickey D, cu o linie de încălțăminte, șosete și accesorii Jibbitz disponibilă în peste 30 de țări din întreaga lume.

Poți alege saboți clasici cu elemente McDonald’s – încălțări menite să-ți pună în valoare latura de fan adevărat zi de zi. Știi care e partea cea mai tare la saboții McDonald’s x Crocs? Îi poți accesoriza cu Jibbitz reprezentând Chicken McNuggets, faimoșii Fries sau Big Mac, să iei cu tine favoritele McDonald’s oriunde.

“Suntem profund impresionați de loialitatea fanilor McDonald’s, iar fanii Crocs nu sunt mai prejos,” spune Molly McKenna, Senior Director of Brand Communications la McDonald’s. “Suntem încântați să facem echipă cu Crocs – alt brand cu un puternic impact în cultura urbană – pentru prima noastră colaborare globală, care alimentează dragostea față de brand și sărbătorește o cauză dragă inimilor noastre, Ronald McDonald House Charities (RMHC).”

În onoarea acestei colaborări, McDonald’s susține RMHC cu o donație care ajută familiile cu copii bolnavi, oferindu-le acces la îngrijirea medicală și resursele de care au nevoie. „Invităm fanii din întreaga lume să celebreze cele două branduri iconice — fiecare recunoscută pentru rețeta sa de succes, fie că vorbim despre mâncare delicioasă sau pantofi confortabili,” spune Heidi Cooley, Chief Marketing Officer la Crocs. “Ca și personajele mult iubite McDonald’s, Crocs sunt parte din memoria colectivă a fanilor noștri. Împreună aducem această nostalgie noilor generații, cu experiențe insolite și îndrăznețe, la fel ca fanii noștri din întreaga lume!”

Poți să-ți alegi articolele preferate, care acum sunt disponibile în România la Sneakers Industry,
atât în magazinul fizic, cât și online.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa