Concurs Atoderm Bioderma: 50 de premii pentru îngrijirea pielii copiilor cu dermatită atopică

Theodora Fintescu, redactor

Povestea ta și a copilului tău cu dermatită atopică îți poate aduce un premiu excelent pentru îngrijirea pielii lui sensibile.

Cred că nici când voi avea 100 de ani (căci atât mi-am propus să trăiesc) nu voi uita momentul în care am cunoscut perfecțiunea. Prima atingere a pielii netede și catifelate din  primele secunde de viață ale primului meu născut. Mi-am pus buzele pe obrajii moi ai boțului de om, apoi mi-am lipit obrazul de al ei. ”Cum o cheamă?”, m-a întrebat doctorul. ”Clara!”, i-am spus zâmbind. ”Un nume care seamănă cu ea, că e clară și frumoasă!”, mi-a confirmat și el.

Nu era doar clară și frumoasă, era absolut perfectă și nu știu dacă vedeam asta cu ochii minții sau ai sufletului, proaspăt răvășit de minunea pe care tocmai o trăisem. După câteva luni, pielea ei impecabilă a început să dea semne de suferință, iar după câteva zile de frământări și o vizită la medic a venit și diagnosticul: dermatită atopică.

Poveste cu final fericit

M-am învinovățit o vreme pentru moștenirea genetică, am suferit văzând-o iritată, m-am enervat jonglând cu tratamente care ba funcționau, ba eșuau. Apoi, cu multă răbdare și urmând întocmai sfaturile medicului, situația a început să se îmbunătățească și, în cele din urmă, pielea fetiței mele a devenit din nou perfectă, la fel ca ea.

Aceasta este povestea mea, a Clarei și a dermatitei care ne-a dat o vreme bătăi de cap. Te invit să împărtășești și tu povestea ta și a copilului tău. Știu că micuțul îl așteaptă cu nerăbdare pe Moșul și că visează la momentul în care va ieși afară, să se joace în zăpadă. Mai știu și că există momente în care dermatita atopică nu vă lasă să vă bucurați de joaca împreună.
De aceea, te invit să descoperi cum poți uita de toate problemele cauzate de dermatita atopică și cum poți păstra doar amintirea momentelor frumoase petrecute alături de copilul tău!

Și pentru că luna decembrie este momentul perfect să dăruiești și să primești bucurie, trebuie să știi că există un cadou care nu trebuie să îți lipsească de sub brad în acest sezon!
Participă la concursul Atoderm, scrie povestea ta cu dermatita atopică și poți câștiga un Atoderm Intensive Balsam 500 ml.

Atoderm Intensive Balsam este un produs dermatocosmetic, un emolient dermo-restructurant şi calmant pentru pielea atopică. Grație toleranței excelente, poate fi utilizat pentru îngrijirea pielii la sugari, bebeluși, copii, adolescenți și adulţi.
Acesta calmează senzația de mâncărime și inflamația pielii, având o acțiune intensă anti-prurit. Datorită formulei sale, restaurează în mod durabil bariera cutanată, restabileşte confortul şi întârzie apariţia unei noi crize atopice. Prin urmare, poate îmbunătăţi calitatea vieţii copilului atopic şi a întregii sale familii.
Prin gama sa Atoderm, BIODERMA oferă o soluție originală pentru pielea sensibilă atopică şi pielea foarte uscată. Datorită formulei dermo-brevetate, Atoderm reface în mod biologic bariera protectoare a pielii. Pe termen lung.

Poveștile cu final fericit se citesc pe piele. Și se scriu cu Atoderm pe www.pieleuscata.com

Te poți înscrie în campanie aici.
Află mai multe despre Atoderm Intensive Balsam.
Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Te-ar mai putea interesa