Comunicat de presă: Veverițele recuceresc micul ecran

TOTUL DESPRE MAME

  Noul serial „ALVINNN!!! și veverițele” are premieră în România luni, 29 februarie, în exclusivitate pe Nickelodeon.

  Cele mai recente aventuri ale îndrăgitei familii de veverițe pot fi urmărite în exclusivitate pe Nickelodeon începând cu 29 februarie, de la ora 19.00. Frații Alvin, Simon și Theodore au o viață dublă: sunt școlari și, totodată, staruri rock de faimă internațională. Alvin e cel mereu pus pe șotii, care îi atrage pe toți frații în situații care de care mai trăsnite, Simon, geniul familiei, mare amator de umor sec, iar mezinul Theodore, cel mai naiv și mai încrezător dintre ei, pare numai bun de tras pe sfoară. Cele trei veverițe hiperactive trebuie ținute în frâu de Dave, tatăl lor, dar și cel care compune hiturile trupei The Chipmunks. Firește, cel mai „solicitant” frate este Alvin, de aici celebrul strigăt care dă titlul serialului. Când la această familie explozivă se adaugă The Chipettes, surorile Britanny, Jeanette și Eleanor, aventurile prin care trec veverițele poznașe în serialul de animație „ALVINNN!!! și veverițele” îi vor ține pe cei mici cu sufletul la gură. În plus, fiecare episod al noului serial animat de comedie va avea o melodie originală semnată de The Chipmunks.

  Personaje îndrăgite de patru generații și povestea unei familii

  Noul serial, primit deja extrem de pozitiv de public, este creat de familia Bagdasarian, cea care a transformat pe cei trei frați într-un reper cultural. Dacă Ross Bagdasarian Sr l-a introdus în scenă pe Alvin acum aproape 60 de ani, acum Ross Bagdasarian Jr. își împrumută vocea personajului, iar părinții lui, Michael Bagdasarian și Janice Karman, au scris scenariul și regizează serialul.

  Cele trei veverițe și-au făcut debutul muzical în 1958, iar cel pe micul ecran, în 1961 – „The Alvin Show” a fost unul dintre primele seriale de animație difuzate la un post de televiziune național în prime-time, din istorie. Patru ani mai târziu, Alvin era mai popular decât Mickey Mouse, Bugs Bunny, Felix the Cat, Donald Duck și Goofy.

  Un lung șir de premii de la toate industriile de divertisment

  În anii ’80, „Alvin și veverițele” a debutat pe NBC și a avut cea mai mare audiență înregistrată de un serial difuzat sâmbătă dimineața, învingându-i pe Snoopy, Bugs Bunny, Spiderman, Scooby Doo, Familia Flintstone și pe Ștrumfi. În 2016, personajele devin și mai faimoase: au la activ cântece care ocupă primele poziții în topuri, discuri de platină, seriale celebre, videoclipuri, premii Grammy, nominalizări la Emmy și lungmetraje cu încasări record. Lungmetrajele au generat peste două miliarde de dolari din încasări și retail.

  Filmele care i-au avut drept protagoniști pe cei trei frați au obținut Premiul Nickelodeon Kids’ Choice la galele din 2008, 2010 și 2012, iar în acest an personajele au mai adunat trei nominalizări la categoriile „Desene animate favorite”, „Filmul de animație favorit” (AAAlvin!!! și veverițele: Marea Aventură) și „Vocea favorită dintr-un film de animație”.

  Cei mici își vor putea susține veverițele preferate în competiție votând pe kca.nick.tv/vote.

  Primul episod ALVINNN!!! și veverițele luni, 29 februarie, ora 19.00. Serialul poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19:00

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa