Comunicat de presă: S-a lansat cardul şi broşura „Mama şi Copilul” by Catena

TOTUL DESPRE MAME

Galeria Senso din Bd. Unirii nr. 15 a găzduit conferinţa de presă organizată cu ocazia lansării cardului „Mama şi Copilul”, dar şi a publicaţiei cu acelaşi nume. 

Știm cu toții cât de importantă este sănătatea întregii familii, creșterea frumoasă și armonioasă a celor mici, dar și liniștea părinților. De aceea, pentru oricine se pregătește să devină mămică sau este deja, farmaciile Catena oferă un nou card: „Mama şi Copilul! Astfel a fost întregită paleta de carduri de reducere pentru pacienţi, cu surprize pentru toţi aceia care trec pragul farmaciilor Catena, indiferent de vârstă, de la cei mai mari la cei mai mici.

La eveniment au fost prezente jurnaliste – mamici, dar si vedete – mămici – Giulia (prima coperta a publicației de succes ”Tonica & Baby”), actrita Nouria Nouri, interpreta Diana Matei, designerul Irina Mazilu, dar și imaginile acestei campanii: Maria Bendriș (trainer personal) și băiețelul său, Benedykt. Au vorbit despre importanta acestui card Otilia Ostrotki, Director General Tonica Group, Alina Idris, Specialist Marketing Catena, Giulia și Maria Bendriș, imaginea ”Mama și Copilul”. Campioană Națională la Bodyfitness (2012) și deținătoarea unei Diplome de Master în Managementul Activității de Educatie Fizică, Maria Bendriș este antrenor personal la unul dintre faimoasele cluburi de fitness de lângă București și a absolvit Universitatea de Educație Fizică și Sport, cu specializare în Kinetoterapie.

Editată de Tonica Group, Mama şi Copilul – O broşură pentru mămici şi pitici” – este o publicaţie gratuită care se bucura deja de succes si oferită pe baza cardului care asigură achiziţionarea din farmaciile Catena de produse specifice, cu reduceri de până la 25%.           

Mămicile şi viitoarele mămici trebuie doar să completeze formularul de card și au ocazia, pentru mai multe detalii, să consulte lista disponibilă în farmaciile Catena.

            Posesoarele cardului „Mama şi Copilul” se pot bucura de:

  • 25% reducere pentru produsele selectate din gamele Fitobimbi, Naturalis, Genera, Color&Soin, Foramen și Fildas;

  • 15% reducere pentru produsele selectate din categoria OTC-uri, suplimente alimentare, cosmetice şi dermatocosmetice;

  • 5% reducere pentru produsele selectate din categoria dermatocosmetice și parafarmaceutice;

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa