Comunicat de presă: Povestea Paștelui in orașul cumpărăturilor

TOTUL DESPRE MAME

Luna aceasta sărbătorim Paștele în Băneasa Shopping City într-un decor de poveste, cu o serie de evenimente special create pentru clienții noștri, iar copiii vor fi in centrul atenției și vor avea parte de surprize la fiecare pas.

Pentru a ne asigura că aveți parte de distracție ca la carte am creat Eggscape Room, un escape room in zona Food Court cu tematică de sărbătoare pentru a evada din cotidian. Distracția continuă cu Eggspedition: o cursă a oualelor umblătoare care vă pot suprinde la tot pasul cu promoții și surprize. În Fabrica de jucării copilașii îsi pot da frâu liber imaginației creând împreună cu Iepurașul o jucarie pe placul lor sau chiar decorațiuni și felicitări.

Pentru a participa la toate activitățile pregătite este nevoie de multă energie de aceea a fost creat atelierul de bezea și ciocolată: Candydome & Chocosphera. Un loc unde veți putea transmite cele mai frumoase gânduri și urări într-un mod delicios: prin intermediul unei ciocolăți personalizate. Acadelele devin unice, participanții vor putea transpune un selfie pe o acadea de ciocolata. După atâta distracție cine mai are energie să împacheteze cadouri? Fă o surpriză celor dragi și treci pe la standurile de împachetat cadouri în culorile primăverii.

De Paște, Băneasa Shopping City are un program special: Sâmbătă, în data de 30 aprilie, magazinele și Grand Play vor fi deschide între orele 10:00-19:00, iar Grand Cinema& More și Grand Combo își vor închide porțile la ora 20:00. Duminică, 1 mai, magazinele vor fi închise, însă Grand Play, Grand Combo și Grand Cinema &More vor funcționa conform programului normal. Max Bet va rămâne deschis non-stop pe perioada sărbătorilor Pascale.

Sărbătorește Paștele cu eleganță folosind aplicația CITY iLOVE unde cumpărăturile sunt transformate în beneficii, promoții și surprize. În perioada 15-30 aprilie ai un motiv în plus să accesezi aplicația. Toate cumpărăturile pe care le faci îți vor aduce dublul punctelor.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa