Comunicat de presă: PINK Lemonade oferă clienților cheia unei alimentații sănătoase prin intermediul dulciurilor

TOTUL DESPRE MAME

De mai bine de 4 luni, produsele PINK Lemonade ajung în casele românilor, caracterizate fiind de consistență, utilitate și accesibilitate.

Susținând moto-ul companiei “suntem diferiți, dar împărtășim aceleași valori”, dulciurile PINK Lemonade urmăresc nu doar să îndulcească, dar pline de minerale, vitamine și antioxidanți sunt uimitoare pentru sănătatea tuturor membrilor familiei.

Este de remarcat efortul permanent de a utiliza doar ingrediente locale (precum făină, care este furnizată de Moară Covei) și naturale (cu titlu exemplificativ amintim: fulgii de ovăz și secară, în și cânepă, merișoare și coacăze, etc). Sunt, astfel, create în mod artizanal preparate delicioase, demonstrând dedicarea PINK Lemonade față de experiență obținută de clienți.

În plus, “orientarea noastră către o alimentație sănătoasă reprezintă o implicare în creșterea nivelului calității vieții, în mișcarea de conștientizare a publicului că avem o responsabilitate față de copiii noștri. Neapelând la falșitatea oferită de aditivi, conservanți și potentiatori de aromă, reușim, totuși, să oferim o experiență memorabilă și bunătăți incredibil de satioase”, a declarat Marian Banateanu, marketing manager în cadrul PINK Lemonade.

Am desarsit anumite rețete de biscuiți (precum biscuiții cu ciocolată albă și merișoare sau biscuiții cu ciocolată neagră), de brioșe și brownies, pentru a oferi clienților opțiuni reale de alegere.

Suntem promotorii promovării produselor fără zahăr – specialitatea noastră este granola, care, întrucât presupune consumul de fulgi de grâu și/sau ovăz, aduce un aport mic de calorii și ajută la pierderea în greutate. Fiind o sursă importantă de fibre, granola menține țesutul muscular fiind apreciată de cei care fac mișcare.

Un punct important al proiectului nostru a fost acela de a reactiva tradiția preparării dulcețurilor și siropurilor, astfel că aducem pe mesele clienților preparate folosind rețete vechi de peste 50 de ani, care păstrează aromă plăcută a fructelor.

Grație diversificării și calității produselor, proiectul PINK Lemonade a primit sprijinul mai multor antreprenori locali din București, care cred că schimbarea firească promovată de PINK Lemonade ne poate transformă viețile pe termen mediu și lung.

Află mai multe detalii despre PINK Lemonade!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa