Comunicat de presă: Marks&Spencer Food – gama de Paște

TOTUL DESPRE MAME

  Cu ocazia sărbătorilor, Marks & Spencer prezintă colecţia de produse din gama Easter, care va transforma masa tradiţională într-un adevarat festin. Colecţia include deserturi delicioase de ciocolată de diferite forme, dar şi o selecţie de vinuri care se vor potrivi de minune cu preparatele tradiţionale.

  Personajele cheie din gama deserturilor de Paşte sunt Chirpy Charlie Chick şi Cheeky Chicks, două sortimente de ouă de ciocolată cu lapte şi ciocolată albă decorate manual. Acestea, cu siguranţă, vor fi pe placul copiilor şi vor deveni vedetele mesei de Paşte.

   

   

  Marks & Spencer ofera o gamă de deserturi clasice, cum este colecţia de ouă de ciocolată belgiană, setul de ciocolată elveţiană cu umplutură de praline fine sau sortimentele de ciocolată cu lapte.

  Selecţia de vinuri care va acompania preparatele tradiţionale la masa de Paşte constă în trei sortimente cu arome deosebite, precum Chateau Gillet Bordeaux, Moscatel Valencia sau Fragoso Merlot.

  Chateau Gillet este un vin roșu de Bordeaux elegant, cu o combinație superbă de fructe vibrante și arome savuroase. Cu note ce aduc aminte de tutun și piper, se potriveste perfect cu felurile de mâncare delicat aromate, cum ar fi carnea slabă acompaniată de cartofi la cuptor.

  Vinul Moscatel Valencia este un vin dulce, răcoritor, cultivat în câmpiile însorite din estul Spaniei, cu parfum de struguri albi şi caise, potrivit pentru a fi servit cu deserturile delicioase din gama de Paşte.

  Fragoso Merlot este un vin roşu de provenienţă argentiniană, infuzat cu arome de cireşe care se serveşte alături de orice preparate din carne asezonate cu ierburi aromatice.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa