Comunicat de presă: Jocul care te transformă într-un boss adevărat, acum în magazine!

TOTUL DESPRE MAME

George Piștereanu, renumitul actor român din „Eu când vreau să fluier, fluier” și „Loverboy”, a fost primul român care a devenit boss în noul Monopoly Empire: https://youtu.be/kO_kZPYPHWg.

În această ediție, jucătorii au posibilitatea de a construi adevărate imperii financiare, prin achiziționarea mărcilor de prestigiu disponibile pe tabla de joc, printre care se numără și Ford, Puma, Transformers, Wilson, Caterpillar, Xbox, Beats sau Skype. De asemenea, jocul vine și cu un set nou de 6 pioni reprezentativi pentru mărcile din joc.

TokensSpre deosebire de alte ediții ale jocului, Monopoly Empire le permite jucătorilor să interacționeze cu branduri pe care ei le îndrăgesc și ale căror produse le folosesc în viața de zi cu zi. De asemenea, jocul conține elemente esențiale în viața oricărui boss care știe să facă business, precum panourile publicitare sau cartonașele care le permit să preia mărcile competitorilor în prorpia administrație. Astfel, ei au puterea de a acționa exact așa cum o fac unii dintre cei mai mari oameni de business în realitate,” a declarat Larisa Popescu, brand manager Hasbro.

Conceptul noului Monopoly Empire 2016 este familiar pasionaților de Monopoly, aceasta fiind cea de a treia ediție dedicată brandurilor pe care producătorul de jocuri și jucării Hasbro o lansează în ultimii trei ani.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa