Comunicat de presă: Hidratare anti-îmbătrânire pentru un ten perfect

TOTUL DESPRE MAME

Pielea este cea care a inspirat Bioderma să găsească soluția pentru rehidratarea să în profunzime. Laboratoarele Dermatologice Bioderma lansează Hydrabio Perfecteur SPF 30, cremă hidratanta cu efect anti-îmbătrânire pentru un ten perfect.

Zilnic, poluarea, stresul, frigul și razele UV afectează activitatea celulară a pielii. Această nu mai reușește să genereze sau să retina la suprafața apa de care are nevoie pentru a-și menține echilibrul natural. Astfel, devine deshidratată, sensibilă, lipsită de confort și fără strălucire.
Hidratarea în profunzime, sursă de strălucire

Brevetul AQUAGENIUM®: soluția BIODERMA pentru piele deshidratată. Acest complex biologic brevetat stimulează capacitățile celulare ale pielii și o reînvăța să genereze în profunzime apa de care are nevoie și să o retina la suprafața, pentru a rămâne echilibrată. Pielea este reinvatata să se hidrateze singură pe termen lung.

Prin îndepărtarea celulelor pielii și prin reducerea treptată a îngroșării stratului cornos (stratul superior al pielii), acidul salicilic uniformizează și netezește suprafața pielii, redându-i strălucirea pe termen lung.
O protecție a pielii consolidate

Razele UV sunt peste tot, în orice moment, chiar și atunci când este înnorat, contribuind la îmbătrânirea cutanata. Filtrele UVA/UVB din produs, asigură o protecție ridicată (SPF 30)și previn îmbătrânirea prematură a pielii.  Vitamina E din compoziție protejează pielea împotrivă stresului oxidativ și reconsolidează barieră cutanata. Mai rezistentă și mai protejată, pielea este mai sănătoasă și vizibil mai tânără, într-un mod durabil.
Rezultatul, un ten perfect

Grație unei asocieri de pudre reticulare și perle, Hydrabio Perfecteur SPF 30 corectează liniile fine și imperfecțiunile. Efectul de Rosy Glow lasă pielea netedă, catifelată și luminoasă, fiind un finish perfect pentru fiecare femeie care folosește puțin machiaj sau chiar deloc. Hydrabio Perfecteur SPF 30 este nouă generație de îngrijire hidratanta anti-îmbătrânire, instant și de durată.

Indicații: Toate tipurile de piele deshidratată, neuniforma și fără strălucire.Tolerantă excelentă, non-comedogenic, fără parabeni, fără alcool.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa