Comunicat de presă: Frumusețe din interior către exterior

TOTUL DESPRE MAME

  Primăvara este momentul în care reluăm plimbările prin oraș, ieșirile la terase și weekendurile în aer liber. Odată cu noul sezon, revin în tendințe hainele în culori vii, unghiile multicolore și zâmbetul larg, purtat ca accesoriu neprețuit. Dar ce ne facem când nutrienții vitali lipsesc, iar acest lucru se simte și se vede pe pielea, părul și unghiile noastre?

  Pentru că vrem să ne simțim și să arătăm bine, trebuie să înlocuim obiceiurile nesănătoase cu odihnă, alimente proaspete, fructe și legume din belșug, ca să ne asigurăm necesarul zilnic de vitamine. În plus, pentru a compensa carențele de substanțe nutritive din organism, apelăm cu încredere la Dr. Hart Complex de Vitamine pentru păr, piele şi unghii. Cu toatele ne dorim un păr bogat și plin de volum, o piele ce trece cu brio testul timpului, unghii rezistente și o piele strălucitoare și frumoasă.

  Alături de un stil de viață sănătos, un comprimat pe zi din Dr. Hart Complex de Vitamine pentru păr, piele și unghii va stimula procesul de regenerare a părului, îți va întări unghiile și te va ajuta să obții pielea tânără și strălucitoare mult visată.

  În plus, extractul de semințe de struguri îmbunătățește capacitatea de regenerare a colagenului și a elastinei, cele două proteine care ajută pielea să-și mențină elasticitatea și fermitatea, protejând-o de efectele îmbătrânirii.

  Doamnelor, pregătite de primăvară? Produsele Dr. Hart se găsesc în farmaciile Sensiblu din toată ţara.

  Pentru mai multe detalii şi sfaturi utile puteţi accesa:

  https://www.facebook.com/SmartDeLaDrHart si http://www.drhart.ro/produs/vitamine-par unghii/

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa