Comunicat de presă: Electrolux promite experiențe culinare desăvârșite la prima ediție a Bucharest Gourmet Festival

TOTUL DESPRE MAME

  Electrolux anunța prezența la prima ediție a Bucharest Gourmet Festival, un eveniment de amploare dedicat culturii gastronomice, ce va avea loc în perioadă 3-5 iunie 2016, în zonă Drive-în  din Băneasa Shopping City.

  În calitate de partener oficial al festivalului, Electrolux va pregăti vizitatorilor experiențe culinare desăvârșite și le va oferi sfaturi și sugestii cu privire la utilizarea celor mai noi tehnici de preparare pentru a obține rezultate remarcabile în bucătărie.

  „Suntem încântați să fim partenerul oficial al primului eveniment gastronomic de acest gen din România și să le oferim iubitorilor de gusturi rafinate posibilitatea de a interacționa cu produsele noastre într-un context asemănător celui din propria bucătărie. În cadrul Bucharest Gourmet Festival vom demonstra felul în care echipamentele noastre de gătit reușesc să transforme orice preparat într-unul de excepție.” a declarat Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager, Electrolux România.

  Bucharest Gourmet Festival se află la prima ediție în România și este o sărbătoare în aer liber dedicată culturii gastronomice, de la street food la fine dining, de la produsele tradiționale la bucătăria internațională, de la beri artizanale la vinuri de excepție.

  Timp de trei zile, Electrolux va găzdui demonstrații culinare inedite cu susținerea unora dintre cei mai cunoscuți Chefi ai momentului și îi va inspiră pe cei prezenți, oferindu-le posibilitatea de a degusta cele mai savuroase preparate.

  Cuptoarele cu abur PlusSteam și plitele cu inducție vor fi utilizate în sesiunile practice de gătit, dar și în workshop-urile realizate de Chefi și bloggeri parteneri.

  Electrolux, prezența de tradiție la festivalurile de excepție din întreagă lume

  Furnizor ales de 50% dintre restaurantele cu stele Michelin din Europa, Electrolux are o perspectivă unică asupra cerințelor unora dintre cele mai exigențe bucătarii din lume, fiind în poziția de a transformă echipamentele profesionale de talie mondială, în electrocasnice de calitate superioară, adaptate pentru orice pasionat de gastronomie.

  Electrolux se remarcă la nivel mondial prin parteneriate la evenimente de renume precum Taste Festivals sau Festivalul de Film de la Cannes.

  În România, în calitate de Furnizor Oficial al Casei Regale, Electrolux organizează anual cooking-uri caritabile și sprijină pasionații de cooking și fine dining prin platforme dedicate.

  Pentru mai multe informații despre participarea Electrolux la Bucharest Gourmet Festival 2016 și despre produsele sale, poate fi accesată pagină oficială www.electrolux.ro sau pagină de Facebook ElectroluxRomania.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa