Comunicat de presă: Dino Parc Râșnov lansează o expoziție unicat de 1 iunie: Scheletul aproape intact al unui mastodont găsit pe teritoriul României!

TOTUL DESPRE MAME

  Începând cu 1 iunie, Dino Parc Râșnov, în colaborare cu Muzeul Național Secuiesc, filiala Depresiunii Baraolt, va găzdui o expoziție unicat. Vizitatorii vor putea să admire scheletul de 7 metri lungime și 3,5 metri înălțime al unui mastodont descoperit la Racoșul de Sus în anul 2008.

  Scheletul este complet în proporție de 85% și, potrivit specialiștilor, aparține speciei Anancus Arvernensis, un strămoș al mamutului care a trăit în urmă cu 3 milioane de ani.

  În cadrul expoziției, curioșii vor putea vedea nu doar impresionantul schelet, ci și o reproducere virtuală interactivă a mastodontului, care va simula condițiile de viață ale acestuia.

  Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Pe lângă un traseu impresionant cu 46 de dinozauri în mărime naturală, parcul dispune de locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori, un cinematograf 9D și multe alte zone interactive. Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.

  Informații suplimentare puteți găsi și pe paginile oficiale:

  www.dinoparc.ro

  https://www.facebook.com/dinoparcrasnov

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa