Comunicat de presă: A-DERMA lansează gama PROTECT, pentru protecția solară a pielii fragile

TOTUL DESPRE MAME

Știm că pielea are nevoie de o îngrijire specială în timpul verii, însă toate tipurile de piele devin fragile atunci când sunt expuse la soare. Acțiunea agresivă a soarelui asupra pielii este mai puțin cunoscută și are loc în 3 niveluri de impact, de la suprafață în profunzime: provoacă arsuri, alterează bariera de protecție proprii pielii și în final deteriorează celulele din interior.

De aceea, special pentru a răspunde tuturor nevoilor de siguranță ale pielii pe timpul verii, A-DERMA lansează noua gamă completă pentru protecția solară a pielii fragile sau atopice a întregii familii, mulțumită unei formule ce are la bază 7 ani de cercetare și o inovație dermatologică cu trei elemente brevetate: ulei extras din plantule din Ovăz Rhealba® (cu rol antioxidant, ce conservă AND-ul pielii), molecula Barrierstolide® (cu rol de scut pentru piele) și complexul foto-protector (cu spectru larg de protecție UVA-UVB și înaltă toleranță).

Astfel, noua gamă pentru protecția solară a pielii fragile A-DERMA PROTECT răspunde principalelor 3 probleme ale pielii atunci când este expusă la UV, oferind o soluție inovatoare în 3 pași: pe lângă protecție solară ultra-dermatologică cu factor 50+, formula are un efect antioxidant și detoxifiant. Formula protejează, repară și stimulează apărarea celulară în fața razelor UVA a pielii fragile sau atopice, oferindu-i confort deplin și siguranță absolută pe timpul verii.

Primele probleme ale soarelui pentru care filtrele solare nu sunt suficiente:

1. Soarele oxidează pielea

A-Derma PROTECT are efect antioxidant – reduce cu 81% nivelul de feredoxină, responsabilă de oxidarea celulelor.

2. Soarele deteriorează ADN-ului

A-Derma PROTECT conservă ADN-ul – crește cu 41% Aurora Kinaza, responsabilă de asigurarea unei bune diviziuni celulare.

3. Soarele are toxicitate

A-Derma PROTECT detoxifiază pielea – crește cu 51% proteazomul, responsabil de eliminarea proteinelor toxice din piele.

Noua gamă A-DERMA PROTECT este formată din creme pentru protecția solară a pielii fragile sau atopice a întregii familii – atât înainte, cât și după soare. Formulele oferă ultra-protecție cu toleranță înaltă, beneficii reparatoare și în același timp o utilizare plăcută, datorită texturii delicate, cu absorbție rapidă, rezistentă la apă.

În plus, ca dovadă a pionieratului în inovații dermatologice pentru pielea fragilă, gama PROTECT oferă și prima cremă concepută exclusiv pentru protecția solară a pielii atopice: crema PROTECT AD (fără parfum). Gama cuprinde:

Pentru pielea fragilă:

  • Cremă SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea fragilă normală-mixtă. Parfum discret proaspăt de iasomie, ceai verde și piersică.

  • Fluid SPF 50+ A-DERMA PROTECT, 50 ml – pentru pielea fragilă normală-uscată. Parfum discret proaspăt de iasomie, ceai verde și piersică.

  • Spray SPF 50+ pentru copii A-DERMA PROTECT, gramaj – pentru pielea fragilă a copiilor (fără parfum).

  • Lapte protector după plajă pentru față și corp PROTECT AH, A-DERMA PROTECT, 250 ml – hidratează și repară pielea, cu o formula îmbogățită cu acid hialuronic.

EXCLUSIV Pentru pielea atopică:

  • Crema PROTECT AD, SFP 50+ A-DERMA PROTECT, 150 ml – prima cremă solară pentru pielea cu dermatită atopică. Are un complex emolient format din 3 agenți hidratanți și nu conține parfum. Pentru față și corp.

Niciunul din produsele A-DERMA PROTECT nu conține parabeni sau alcool. Produsele A-DERMA sunt disponibile numai în farmacii.

Te-ar mai putea interesa