Comunicat de presă: Copilul meu, fermier pentru prima dată în viață

TOTUL DESPRE MAME

HiPP îi face pe cei mici fermieri, iar pe părinți cele mai bune
ajutoare în descoperirea naturii: „Copilul meu, fermier pentru prima dată în viaţă”

Fiecare părinte știe cât de importantă este educarea celor mici prin metode creative și cu siguranță își amintesc cu drag momentele în care descopereau, la rândul lor, lucruri noi când erau copii.

Pentru că cei mici sunt mereu într-o călătorie prin care descoperă treptat lumea care îi înconjoară, HiPP știe cât de importantă este creșterea lor printr-o alimentație naturală, atent aleasă, dar și prin descoperirea mediului care îi înconjoară, prin activități care le dezvoltă imaginația.

Astfel, HiPP, companie ce s-a implicat pe deplin în agricultura ecologică cu mai bine de 60 de ani în urmă, și care oferă o gamă diversificată de produse organice destinate hrănirii și creșterii sănătoase a celor mici, lansează campania promoțională cu premii „Copilul meu, fermier pentru prima dată în viață”, prin care copiii pot deveni mici fermieri aflând mai multe despre natură într-un mod interactiv.

Unde se găseşte harta HiPP?

Harta fermei HiPP se poate descărca din aplicaţia de concurs regăsită pe pagina de Facebook “HiPP România” (în format A4) sau se obţine, în mod gratuit, achiziţionând următoarele produse: HiPP Cereale cu fructe de pădure 250g (de la 6 luni), HiPP Multicereale 200g (de la 6 luni), HiPP 3 Organic Junior Lapte de creştere 500g (de la 12 luni), HiPP 3 Combiotic Junior Lapte de creştere (de la 1 an).

Unde se găsesc stickerele campaniei?

În perioada 18 aprilie – 16 iunie 2016, pe orice produs HiPP participant în campanie:

• HiPP Meniuri cu carne și legume 220g (din a 8-a şi a 12-a lună)
  • HiPP Duet de fructe 160g (din a 7-a lună)
  • HiPP Primul biscuit al copilului 150g (de la 6 luni)
  • HiPP Biscuiți cu măr pentru copii 150g (între 1-3 ani)

și achiziționat din lanțurile de magazine Auchan, Carrefour, Cora, DM Drogerie Markt, Kaufland și de pe www.emag.ro.

Cei mici vor putea colecționa stickerele și completa harta fermei HiPP ce formează povestea fiecărui mic fermier. Părinții se vor bucura atât de alegerea unei mese cu ingrediente de cea mai bună calitate pentru cei mici, cât și de momente vesele în familie, în călătoria descoperirii fermei HiPP.

Fiecare produs HiPP poate lega și o poveste frumoasă inspirată de sticker, transformând, cu puțină imaginație, atât momentul mesei, cât și ritualul de îngrijire într-o activitate ce duce la o dezvoltare frumoasă a celor mici.

Cum vă puteţi înscrie în concurs?

Pe lângă activitatea educativă, HiPP a pregătit surprize pentru părinți și copii pe pagina de Facebook a companiei, prin aplicația online a campaniei „Copilul meu, fermier pentru prima dată în viață”.

În perioada campaniei, părinții pot intra în aplicația disponibilă pe pagina de facebook HiPP România unde, prin încărcarea fotografiei hărţii fermei HiPP completată cu minimum 3 stickere colecționate, pot câştiga premii zilnice, constând în coșuri cu produse HiPP pentru copii, iar cu 8 stickere pot câștiga una dintre cele 5 petreceri pentru copii.

HiPP – de la început Organic, fără compromis

Copiii sunt în continuă dezvoltare, atât fizică cât și cognitivă, alimentația diversificată și calitativă fiind esențială pentru aceștia, combinată cu activități adecvate fiecărei etape de viață care să le stimuleze creativitatea, iar părinții sunt cei responsabili de îmbinarea perfectă a acestora.

De mai bine de 60 de ani, HiPP produce hrană de cea mai bună calitate organică pentru sugari și copii mici.

Pentru calitate și siguranța celor mici, conținutul fiecărui produs este supus unui total de 260 de teste pentru a garanta nivelul de securitate, iar în același timp experții HiPP lucrează în strânsă legătură cu fermierii care produc ecologic. Toate aceste procese sunt garantate de sigla HiPP Organic – sistemul strict de testare care înseamnă că părinții pot avea încredere necondiționată în această promisiune.

Mai multe informații despre companie și produse puteți afla accesând link-ul http://www.hipp.ro/.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa