Comunicat de presă: Cămara Noastră revine la Lidl cu preparate autentice și produse tradiționale surprinzătoare

TOTUL DESPRE MAME

  În perioada 23-29 mai, te așteptăm în fiecare magazin Lidl din țară cu bucate preparate după rețete de odinioară, care îți vor aduce aminte de aromele de acasă. Dacă și ție ți-e poftă de România, acum te vei putea bucura de bogăția gusturilor autentice găzduite în Cămara Noastră.

  Legenda spune că în Maramureș se găsesc unele dintre cele mai frumoase tradiții legate de ciclurile vieții, de sărbători sau muncile agricole, fiind locul unde lemnul și ceramica încă se prelucrează cu mâinile. De aici pleacă faimoasele porți cu motive naționale, realizate de către meșterii populari, recunoscute în toată Europa pentru splendoarea lor.

  Și tu poți să descoperi sufletul tradițiilor autentic românești din Muzeul Satului Maramureșean, să vizitezi bisericile de lemn din Maramureș, sau să vezi Cimitirul Vesel, faimos pentru picturile sale. Tot ce trebuie să faci este să cumperi de la Lidl, în perioada 23-29 mai, de minimum 60 lei și cel puțin un produs din Cămara Noastră. Înscrie apoi codul unic de pe bonul fiscal pe concurs.lidl.ro și poți câștiga o excursie pe plaiurile Maramureșene. Mai multe detalii și regulamentul complet sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

  Iar ca să te pregătim pentru călătoria în Țara Maramureșului, am meșteșugit un meniu plin de bunătățuri românești. Cu slăninuță afumată, pe care să o savurezi alături de o ceapă roșie și o tărie, servită în pahare tradiționale cu suport. După ce iei mămăliguța de pe foc, e numai bună cu o porție de brânză de burduf din lapte de oaie, ca la mama acasă.

  În Cămara Noastră am meșterit pentru tine linguri de lemn, care să te ajute să învârți cu spor în ciorba de văcuță. Iar pentru o masă autentică, servește-o într-un castron de ceramică. Adaugă un plus de gust și încearcă un ardei în oțet), potrivit de iute.

  Cu magiunul de prune sau dulceața de afine din Săptămâna Românească, îți vei aduce aminte de desertul copilăriei, pe când le savurai alături de un pahar de lapte proaspăt de capră. Vei găsi în Cămara Noastră și deserturi pudrate cu zahăr, precum tarta cu vișine sau cornulețele fragede cu umplutură bogată, de care să te bucuri alături de întreaga familie.

  Intră pe catalog.lidl.ro și redescoperă simbolurile românești! Poți să îi surprinzi pe cei dragi cu suporturile de pahare cu motive românești, magneții cu diverse modele sau brelocuri cu straie naționale, care vor fi alegerea perfectă pentru un cadou original.

  Lidl aduce cele mai vechi rețete românești la Cluj!

  In același timp, Lidl a pregătit o nouă surpriză pentru clienții săi. Clujenii și toți cei care poposesc în oraș în perioada 25-29 mai pot degusta bucatele din Cămara Noastră! Timp de 5 zile, aducem în buricul Clujului faimosul restaurant „La Iordache”, căruia îi deschidem porțile pentru toți iubitorii gusturilor de odinioară. Te poți înscrie pe surprize.lidl.ro, iar meniul, tratația și voia bună sunt din partea casei.

  În perioada 23-29 mai, vino să te bucuri de tradiții pe săturate în Săptămâna Românească de la Lidl!

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa