Comunicat de presă: Bucură-te de Ziua Copiilor alături de Twist Secret de la BaByliss Paris

TOTUL DESPRE MAME

BaByliss Paris, specialistul numărul unu din Europa în materie de styling și îngrijire personală, îi invită pe copii și pe părinți de 1 Iunie, începând cu ora 10:00, în Parcul Al. Ioan Cuza, pentru a sărbători împreună Ziua Copilului, în cadrul evenimentului Copiii Colorează Viața, organizat de către Itsy Bitsy.

Renumitul brand devine cu ocazia acestei zile și specialistul de styling al celor mici oferindu-le o mulțime de impletituri foarte ușor de realizat cu ajutorul aparatului de impletiti Twist Secret. Aparatul este soluția perfectă pentru a petrece timp alături de cei mici, pentru activități distractive între fetițe și mai ales pentru a ajuta mamele când vor să aranjeze părul copiilor foarte simplu și rapid.

Twist Secret de la BaByliss Paris este soluția perfectă pentru împletirea părului indiferent de lungime sau tipul de păr. Cosițe, codițe și împletituri, toate pot fi acum realizare foarte ușor și rapid cu cele două opțiuni de răsucire ale aparatului Twist Secret de la BaByliss Paris.

Aparatul are un sistem de prindere amplu pentru suvițe subțiri sau mai groase, este ergonomic și foarte ușor de folosit. Sistemul de rotire îți permite să răsucești suvițele în paralel sau să le împletește împreună. Astfel, poți avea un nou stil în fiecare zi, fie un aer angelic, o alură inocentă sau o atitudine împunătoare ce va atrage atenția celor din jur.

În cadrul evenimentului organizat de Itsy Bitsy, toți cei prezenți vor putea să-și testeze imaginația și să realizeze împreună cosițe, codițe și împletituri foarte ușor și rapid cu aparatul Twist Secret. Participanții care vor vizita standul BaByliss Paris vor avea parte de multe concursuri și surprize, vor putea testa aparatul și vor pleca acasă cu multe cadouri pentru cei mici.

Mii de copii și părinți se vor juca, se vor distra și vor sărbători împreună Ziua Copilului într-un festival maraton cât e ziua de lungă, cu multe surprize.

Mai multe detalii despre Twist Secret găsiți pe site-ul BaByliss România www.babyliss-romania.ro și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania, iar pe canalul de YouTube BaByliss România puteți găsi tutoriale pentru diferite stiluri de împletituri: http://bit.ly/1PXlHdh.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa