Comunicat de presă: Alegeri stylish pentru cei mici de la Marks&Spencer

TOTUL DESPRE MAME

Sezonul aceasta, colecția pentru copii Marks & Spencer aduce în prim plan piesele vesele și colorate, cu un aer british și un twist modern.

Fie că vorbim de colecțiile pentru nou-născuți în care body-urile și compleurile sunt piesele de rezistență, de colecțiile pentru fetițe și baieței în care hainele de joacă, cu print-uri haioase sunt la mare căutare sau de colecțiile dedicate pre-adolescenților pasionați deja de modă, Marks&Spencer vine cu o ofertă variată și prețuri accesibile.

Dungile vesele, bulinele multicolore sau fructele apetisante sunt doar câteva dintre cele mai populare printuri de pe hainele pentru copii pentru sezonul primăvară-vară 2016.

Materialele sunt alese cu grijă, cele mai multe dintre ele beneficiind de tehnologia Stay New care ajută la menținerea culorilor și împiedică scămoșarea hainelor. De exemplu, în cazul hainelor din bumbac este folosită o enzima care înlatură fibrele de la suprafața materialelor, lăsându-le extrem de moi și plăcute la atingere. Practic, prin acest proces culoarea se menține mult mai bine după spălări repetate, iar scămoșarea este redusă considerabil

Te-ar mai putea interesa