Comunicat de presă: Ajută-i pe cei mici să descopere istoria cu aplicația Drumul Cetăților

TOTUL DESPRE MAME

  Dacă cei mici sunt deja pasionați de cetăți și fortificații, cu noua aplicație „Drumul Cetăților”, de la Bitdefender, puteți face împreună o incursiune în istoria României, vizitând cele mai importante monumente istorice, de la dave dacice la cetăți și fortificații medievale. Aplicația este disponibilă pentru orice terminal mobil cu sistem de operare Android sau iOS și o poți descărca gratuit din Google Play sau App Store.

  Cu “Drumul Cetăților” poți planifica vizitele la aproximativ 200 de monumente istorice disponibile în aplicație. Fiecare fortificație beneficiază de o scurtă descriere, care te va ajuta să le explici mai ușor importanța fiecărui monument vizitat, de o fotografie, care să o facă mai ușor de recunoscut celor mici și de informații rutiere, pentru a ajunge la destinație.

  Odată ajuns în apropierea unui obiectiv, dă un “check-in”, ca să primești un rang medieval, de la străjer, la logofăt, vornic și voiveod în funcție de numărul de check-in-uri, și ești răsplătit automat cu o soluție de securitate Bitdefender.

  Aplicația “Drumul Cetăților” îți descoperă monumente istorice aflate pe teritoriul întregii țări, precum Cetatea Făgărașului, unul dintre cele mai importante centre administrative ale Transilvaniei, cetate cucerită de voievodul Mihai Viteazu și fostă reședință a Bisericii Greco-Catolice, Fortificația de la Cisnădioara, monument reprezentativ al artei romanice în Transilvania, sau Cetatea Ineului, reședința de vară a principilor transilvăneni.

  Dacă pe cei mici aplicația îi ajută să descopere istoria României, pe tine te va ajuta să îți păstrezi dispozitivele personale, PC, smartphone sau tabletă, în siguranță.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa