Colorează-ţi viaţa

TOTUL DESPRE MAME

Fă schimbări! Fă alegeri! Colorează-ţi viaţa! Nu fugi de nou! Fii încrezătoare şi pune noi tuşe de culoare în look-ul tău. 

Lasă-te pe mâna stilistului tău Sebastian şi testează Cellophanes. Tratamentul nuanţator de la Sebastian Professional are o formulă noua declinata în 12 variante de nuanţa: 11 inspirate din natura şi Cellophanes CLEAR care oferă părului strălucire pură fără pigment. Dacă ai îndoieli de orice fel, noi ţi le spulberam. Cellophanesc are o formulă delicată, nu conţine amoniac şi nici alte tipuri de alcalinizatori. PH-ul slab-acid determina cuticula să rămână închisă astfel încât moleculele de culoare să se depună pe fiecare fir de păr.

Cu Cellophanes, te bucuri de o culoare transparentă, cu un luciu natural ce rezista până la patru săptămâni. Iată toate detaliile care te pot convinge. Cellophanes este un tratament nuanţator semi-permanent cu pH slab-acid (2.8-3.3). Ce înseamnă în mod real acest lucru? Ei bine, produsul determina cuticula să rămână cât mai închisă astfel încât moleculele sala de culoare să se depună pe fiecare fir de păr, creând straturi de culoare strălucitoare şi translucidă.

Lunile calde trebuie să devină sinonime cu naturaleţea. Fără volume, fără artificii. Curăţenie şi puritate. Păr lung onduleuri largi, boeme. Totul pentu un păr sănătos şi plin de mişcare.
Ştiai că formula Cellophanes este delicată și nu conține alcalinizatori precum amoniacul MEA? Pentru că al nostrum Cellophanes desăvârşeşte nuanţa fiecărei şuviţe de păr pentru a obţine o culoare vibrantă şi un look natural. Acest depozit anionic de culoare formează pe stratul cuticular o protecţie împotriva ruperii, astfel încât pe fiecare fir de păr se creează straturi de culoare transparentă, cu luciu natural, care rezistă până la patru săptămâni.

Produs destinat exclusiv saloanelor de coafură SEBASTIAN Professional.

Pret aproximativ pentru serviciu in salon 150lei

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa