articol sponsorizat de

Cât de pregătită ești să răspunzi tuturor întrebărilor copilului tău?

Cristina Călin, redactor
începe aventura spațiala tedi
Micii astronauți  sunt invitați să pornească în aventura spațială alături de Tedi.

Copiii au o mulțime de întrebări. Sunt curioși, vor să afle tot și într-un timp cât mai scurt. Pentru că ei trăiesc în prezent, spun specialiștii. Pentru ei, „mâine” este departe. Paradoxal, cosmosul le pare aproape. Au senzația că pot atinge stelele cu mâna, că luna le este un prieten apropiat care le veghează somnul cu lumina ei, dându-le un sentiment de siguranță. 

Iar când se trezesc… încep cu întrebările urmate, indiferent de răspunsul primit, de neobositul „De ce?”. 

Un studiu* a arătat că un copil poate adresa până la 73 de întrebări într-o singură zi și că unei mame îi pot fi adresate peste 400 de întrebări într-o săptămână. Nu te-ai fi gândit că sunt chiar așa de multe, nu-i așa? 

Indiferent de numărul lor, știi că trebuie să fii oricând pregătită să răspunzi. Citești, asculți, te informezi. Iar când timpul nu îți permite, știi că ai un prieten pe care te poți baza: Tedi. 

Tedi a pregătit pentru cei mici o campanie promoțională cu tematică spațială care să îi distreze pe cei mici și să le ofere totodată multe informații. 

Începe aventura spațială! 

Micii astronauți  sunt invitați să pornească în aventura spațială alături de Tedi.  Sub etichetele promoționale Tedi Go 300ml se regăsesc abțibilduri care luminează în întuneric. La finalul călătoriei, cei mici ar trebui să colecționeze 27 de abțibilduri cu planetele din Sistemul Solar, stele, constelații, rachete și alte elemente în tematică.

Tedi răspunde întrebărilor copiilor legate de spațiu

Campania Începe aventura spațială! are și o componentă educativă oferind copiilor informații interesante și răspunsuri la întrebările lor despre spațiu.  Afișul campaniei pe care cei mici își pot lipi abțibildurile colecționate care luminează în întuneric poate fi descărcat de pe site-ul tedi.ro/descopera-spatiul

Noutățile și toate surprizele pregătite în cadrul campaniei pot fi urmărite pe paginile de Tedi Facebook  sau Instagram.

Tedi Go 300ml vă așteaptă pentru a începe aventura spațială! Fiind special conceput pentru consumul „on the go”, este practic și ușor de luat la locul de joacă, școală și grădiniță. Cu un design modern, foarte atractiv pentru copii, Tedi Go reprezintă o alegere ideală pentru pauza celor mici.

Tedi, alături de copii de aproape 20 de ani

Tedi este lider de piață în categoria băuturilor pentru copii, bucurând generații întregi cu produse special concepute pentru cei mici. Arătându-și constant grija pentru sănătatea, siguranța și educația copiilor, Tedi dă mereu tonul trendurilor și răspunde prompt cerințelor consumatorilor săi oferind produse de calitate superioară, bogate în vitamine și cu un conținut ridicat de fruct. 

Tedi este preocupat și de educația copiilor prin programele sale de responsabilitate socială desfășurate în grădinițe și școli: Tedi și prietenii naturii, Școala siguranței Tedi.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa