BienDormir – pentru nopțile în care somnul vine greu și durează puțin

Ileana Mirescu
biendormir

Pui capul pe pernă, aștepți să vină somnul, te foiești, deschizi telefonul, îl închizi repede, te cuprinde iritarea când te gândești că în curând e dimineață și vei fi obosit. Iar când în cele din urmă adormi, somnul nu e nicidecum odihnitor, ci agitat și întrerupt. 

Ce poți face pentru a avea un somn bun? Încearcă să nu stai pe telefon, să nu mănânci excesiv de mult seara sau să bei cafea/energizant în apropierea orei de culcare. Fă sport pe parcursul zilei și încarcă-te cu energie pozitivă de la oamenii tăi apropiați. 

Iar pentru o adormire ușoară și un somn neîntrerupt, poți apela la gama BienDormir! Aceasta conține:

BienDormir Max Extended Release

Conceput sub formă de comprimate cu eliberare prelungită, BienDormir Max Extended Release eliberează treptat o concentrație optimă de ingrediente active ce asigură menținerea unui somn fără întreruperi, pe durata întregii nopți.

Bien Dormir EXPRESS

Conceput sub formă de pulbere pentru soluție orală care se absoarbe rapid și cu un conținut maxim de melatonină alături de extracte vegetale standardizate, Bien Dormir EXPRESS vine în ajutorul persoanelor cu dificultăți de adormire, asigurând instalarea mai rapidă a somnului.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile partenere și de pe magazinul online:  www.shopfiterman.ro. Urmărește-ne și pe rețelele sociale: @BienPlus&BienDormir 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa