Sarcina distruge talia? 12 vedete care au desființat acest mit

Anca Vlad
actrita julia roberts si gemenii
© eastnews

  Multe femei se tem că sarcina distruge talia și nu vor mai reveni la forma fizică pe care au avut-o înainte. Există însă vedete care au devenit mame și care dovedesc că nu ai nicio scuză să nu ai grijă de corpul tău chiar dacă muncești mult și ai grijă de copii. Mai mult, ele sunt dispuse să-și împărtășească secretele. Bright Side a găsit 14 vedete care au născut mai mulți copii și ale căror trupuri fără cusur pot fi sursă de inspirație.

  Jessica Alba – sport si atenție la dietă

  actrita jessica alba si copii
  © eastnews

  Jessica și soțul ei au trei copii – două fete și un băiat. Ca să se mențină în formă, actrița face exerciții fizice în fiecare zi, chiar dacă asta înseamnă să renunțe la ore prețioase de somn. În plus, în dieta ei există doar cantități mici de zahăr.

  Heidi Klum – scapi de kilograme alăptând

  supermodelul heidi klum
  © eastnews

  Sarcina distruge talia? Supermodelul german Heidi Klum, mamă a patru copii, a desființat fără drept de apel acest mit. După fiecare sarcină a stat acasă doar câteva luni, după care a revenit la muncă, gata să participe la prezentări de lenjerie intimă. Heidi spune că cea mai bună metodă prin care poți pierde kilogramele acumulate în timpul sarcinii este să alăptezi. E o idee bună să fii activă fizic, dar este important să ții cont de limitele corpului tău și să nu faci excese. Ca să fie în formă, supermodelul merge cu bicicleta, plimbă câinele sau sare pe trambulină.

  Angelina Jolie – mișcare din plin

  actrita angelina jolie
  © eastnews

  Sarcina distruge talia? Nu și în cazul Angelinei Jolie. Aceasta are șase copii – trei adoptați și trei naturali și, ca să se păstreze în formă, practică yoga, kickboxing și excerciții de aerobică.

  Julia Roberts – frumușica cu trei copii

  actrita julia roberts si gemenii
  © eastnews

  Julia și soțul ei, David Moder, au trei copii. Actrița a declarat de nenumărate ori că familia este cel mai important lucru pentru ea. Asta nu o împiedică însă să fie mereu într-o formă de zile mari. În 2017, revista People a declarat-o pentru a cincea oară cea mai frumoasă femeie din lume.

  Kate Gosselin – opt copii și o talie de zile mari

  kate gosselin cu trupa
  © eastnews

  Asistenta medicală a reușit să câștige 10 milioane de dolari și să devină star de televiziune după ce a devenit mamă a opt copii. După ce s-au căsătorit, Kate și soțul ei au descoperit că nu pot oține o sarcină din cauza unor probleme medicale și au decis să apeleze la inseminarea in vitro. Ca rezultat, cuplul a avut două fete gemene. După trei ani, au apelat din nou la inseminare artificială și au mai avut… încă șase copii!

  Demi Moore – dietă vegetariană și mult sport

  copiii lui demi moore
  © eastnews © sonypictures

  Demi Moore are trei copii rezultați din mariajul cu Bruce Willis. La 55 de ani, ea este în formă maximă. În fotografiile realizate în timpul filmărilor la „Îngerii lui Charlie” se vede corpul perfect al actriței, deși a născut trei copii. În perioada în care a lucrat la filmele „Striptease” și „G.I. Jane”, Demi a petrecut mult timp în sala de sport. Pe lângă astfel de excerciții, ea practică yoga și pilates, iar dieta ei este vegetariană.

  Gwen Stefani – mamă a trei copii după 44 de ani

  gwen stefani cu copiii
  © eastnews

  Gwen Stefani are 48 de ani și este mamă a trei copii pe care i-a născut după 44 de ani. Când a fost întrebată dacă sarcina distruge talia și ce face ea ca să se mențină în formă, interpreta a spus că nu e niciun secret. „Trebuie doar să mănânci sănătos, să faci multă mișcare și să încetezi să-ți plângi de milă”.

  Victoria Beckham – două ore pe zi la sală

  copiii Beckham
  © eastnews

  Victoria și soțul ei, David Beckham, au patru copii: trei băieți și o fată. Ea recunoaște că este o persoană foarte disciplinată care lucrează la sală câte două ore în fiecare zi ca să fie în formă. Victoria se trezește în fiecare dimineață la șase, cu o oră înaintea copiilor. Le pregătește micul dejun, după care îi duce împreună cu soțul ei la școală. După ce termină îndatoririle de dimineață se întoarce în sală timp de o oră. După a doua tură de exerciții, fosta componentă a trupei Spice Girls – acum designer și femeie de afaceri – face duș și pleacă la birou.

  Ivanka Trump – sport, meditație, dietă

  copiii ivankai trump
  © eastnews

  Femeie de afaceri și fiica președintelui SUA, Ivanka are trei copii, dar asta nu o împiedică să arate excelent. Ca să aibă timp pentru ea, Ivanka se trezește în fiecare zi la 5 și jumătate. Meditează câte 20 de minute de două ori pe zi, face exerciții de forță și încearcă să mănânce sănătos.

  Kate Winslet nu știe câte kilograme are

  kate winslet la plimbare cu copiii
  © eastnews

  Kate are trei copii și susține că nu s-a cântărit în ultimii 12 ani, așa că nu știe ce greutate are. Actrița le recomandă femeilor obsedate de cântar să evite să acorde prea multe atenție greutății lor, ca să nu devină nesigure.

  Kourtney Kardashian – dietă fără gluten și sport

  kourtney kardashian la plimbare
  © eastnews

  Actriță și fotomodel, cea mai mare dintre surorile Kardashian este mamă a trei copii. Ca să fie mereu în formă, ea a ales o dietă lipsită de gluten și mănâncă porții mici de câteva ori pe zi. În plus, găsește mereu timp pentru antrenamente în care combină exercițiile de forță cu cele cardio.

  Reese Witherspoon – cel mai atletic corp de la Hollywood

  copiii lui reese whiterspoon
  © eastnews

  Reese este o altă actriță celebră care nu crede că sarcina distruge talia. Mamă a trei copii, ea este considerată vedeta cu cel mai atletic corp de la Hollywood. Ca să fie în formă, aleargă, face yoga, pilates și cardio.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa