Regula pe care nu o încalcă Mila Kunis şi Ashton Kutcher cu copiii lor

Anca Vlad

  Oricui îi este greu să găsească echilibrul perfect între serviciu, căsnicie și creșterea copiilor, chiar și celebrilor Ashton Kutcher și Mila Kunis. Ca să-ţi fie mai mult uşor, trebuie să ai o regulă de aur pe care să n-o încalci niciodată! Tocmai de aceea, simpaticul actor american a declarat pentru motherly.ly că ultima pe lista priorităților lui este întotdeauna munca.

  „Singurul lucru la care muncesc mereu este relația cu soția mea și cea cu copiii”, a declarat Ashton Kutcher în discursul inaugural pe care l-a susțin la începutul lunii martie la Third Annual City Summit din Hollywood.

  Actorul a adăugat că cea mai bună metodă prin care reuşeşte să ajungă la o asemenea perfomanță este să rezerve în calendar timp (care nu e negociabil!) pentru familia lui. „Unul dintre lucrurile pe care le fac este să rezerv loc pentru viaţa personală şi pentru copiii mei. Bifez aceste zile în calendarul meu şi nu las să intervină absolut nimic. Întotdeauna, cu rare excepţii, weekend-ul îl petrec cu copiii”.

  Regula de aur? Închide telefonul când este cu copiii

  Actorul şi soţia lui se dedică total familiei (închid inclusiv telefonul), ceea ce le permite să fie sută la sută prezenţi lângă copii şi să se bucure de momentele pe care ţi le poate oferi doar meseria de părinte.

  „Să vă dau un exemplu: Îmi priveam fetiţa care încerca să se decidă dacă să împartă sau nu fursecul pe care-l avea  şi după ce a făcut-o mi-am spus «Hmm, tocmai a învăţat să facă un sacrificiu». Chiar dacă nu vor avea calităţi extraordinare, măcar vor şti ce înseamnă sacrificiul şi generozitatea. Pentru mine, acestea sunt cele mai memorabile momente…”.

  Oricât de mândru ar fi de realizările copiilor lui, Kutcher spune că cea mai mare realizarea a lui este că s-a căsătorit cu soţia lui! Ca şi cuplu, atât de marele ecran, cât şi în viaţă, Ashton Kutcher şi Mila Kunis au fost o inspiraţie pentru mulţi. Acum fanii lor pot adăuga pe listă şi faptul că sunt părinţi dedicaţi.

  Mila Kunis, actriţa americană născută în Cernăuţi, Ucraina, a început să iasă cu Ashton Kutcher, fostul ei coleg de platou din serialul „That ’70s Show”, în aprilie 2012. Cei doi s-au logodit în februarie 2014 şi în octombrie 2014 s-a născut fetița lor Wyatt Isabelle. Kunis și Kutcher s-au căsătorit în primul weekend din iulie 2015 în Oak Glen, California, iar în noiembrie 2016, s-a născut și fiul lor, Dimitri Portwood Kutcher.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa