Prințul Louis, fotografiat alături de sora lui, Charlotte, chiar de Ducesa de Cambridge

Anca Vlad
Prințul Louis, al treilea copil al cuplului William – Kate/ Sursă Casa Regală a Marii Britanii

Casa Regală din Marea Britanie a dat publicității două fotografii cu cel mai nou membru al familiei regale, Prințul Louis. În una dintre pozele făcute chiar de Ducesa de Cambridge, bebelușul regal este ținut în brațe de surioara lui, Charlotte.

Casa Regală britanică a dat publicității două fotografii cu micul prinț Louis. În una dintre ele, bebelușul este ținut în brațe de surioara lui, Charlotte (3 ani), care-l sărută pe frunte. Poza a fost făcută pe 2 mai, de ziua de naștere a Prințesei Charlotte. „Ducele şi Ducesa de Cambridge au plăcerea să vă prezinte două fotografii ale Prinţesei Charlotte şi Prinţului Louis făcute de ducesă la Palatul Kensington”, se spune în comunicat.

fetita tine in brate baietel
Charlotte își arată iubirea față de fratele ei/ Sursa: Casa Regală a Marii Britanii

Hăinuțe de la un frate la altul

Bebelușul regal poartă hăinuțele pe care le-a purtat și sora lui la aceeași vârstă și care, conform The Guardian, sunt marca Irulea. Se pare că în familia regală britanică se obișnuiește să se poarte hainele „second-hand”, dovadă fiind faptul că Charlotte poartă puloverul pe care l-a avut fratele ei când Regina Marii Britanii a împlinit 90 de ani.

În comunicatul de presă remis de Palatul Regal se spune că William și Kate sunt „foarte încântați” să facă publice aceste imagini și se subliniază că îndrăgitul cuplu regal vrea să mulțumească publicului pentru „toate mesajele frumoase” pe care le-au primit de la nașterea lui Louis.

În dimineața zilei de 23 aprilie, Ducesa de Cambridge l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al cuplului. Kate a uimit din nou prin apariția de senzație la doar câteva ore după naștere: purta pantofi cu tocuri și o rochie roșie, simplă și elegantă. Regina Elisabeta a II-a și-a văzut cel mai tânăr strănepot abia la o săptămână după naștere.

Prințul Louis Arthur Charles va avea titlul de Alteță Regală și este al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, Charles, tatăl – William, și cei doi frați mai mari (George și Charlotte).

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa