Prințesa Charlotte, cuceritoare în pozele din prima zi de grădiniță

Anca Vlad

Mica prințesă a fost fotografiată de mama ei în prima zi de grădiniță și, după ce au fost postate pozele pe rețele de socializare, toată lumea a sesizat asemănarea dintre copilă și Regina Mamă, stră-străbunica ei. Fotografă pasionată, Kate i-a făcut poze și fiului ei, Prințul George, în prima zi de școală.

Pozând mândră pentru mama ei, Charlotte a fost foarte dezinvoltă în prima zi de grădiniță. Mica prințesă, care a împlinit trei ani pe 2 mai, a zâmbit ștrengărește, așezată pe treptele de la intrarea în apartamentul pe care-l dețin părinții ei în Palatul Kensington.

Ținuta ei valorează în jur de 300 de lire sterline, incluzând pardesiul de 120 de lire de la Amaia Kids. Pantofii roșii Dona Carmen Mary Jane costă 27 de lire sterline, ciorapii de culoarea alunei – 12 lire, iar funda din păr – 4 lire sterline.

Eșarfa din jurul gâtului, set cu o pălărie asortată, e semnată de Marie Chantal și costă 125 de lire sterline. Rucsacul roz cu picățele și ponei e de la creatoarea britanică Cath Kidston și pentru el s-au plătit 25 de lire sterline.

printesa charlotte si regina mama
Printesa Charlotte si Regina Mamă

Foto Getty

Din iulie anul trecut, când a fost văzută ultima dată oficial în public în vizita pe care a făcut-o împreună cu părinții ei, Charlotte a crescut mult. După doar șase luni, părul i-a crescut și nu mai are obraji bucălați de bebeluș. Acum seamănă nu numai cu mama ei la aceeași vârstă, ci și cu stră-străbunica ei, răposata Regină Mamă.

Spre deosebire de fratele ei, Prințul George, care are patru ani și care este un copil mai degrabă timid, Charlotte debordează de încredere și este plină de viață.

Prințul George, în prima zi de grădiniță

 

Mica prințesă a fost fotografiată de mama ei, ducesa de Cambridge, care în aprilie urmează să nască al treilea copil. Kate, care a împlinit de curând 36 de ani, a fost și fotograful oficial al Prințului George în prima zi de grădiniță. Fotograf amator, ducesa este membru onorific pe viață al Royal Photographic Society.

Charlotte va frecventa cinci zile pe săptămână Willcocks Nursery School, care se află la o aruncătură de băț de Palatul Kensington. La școala, a cărei taxă anuală este de 20.000 de lire sterline, vin copii ai „vechilor familii englezești și ai străinilor șic”, conform revistei Tatler.

Probabil că în prima zi de grădiniță, Charlotte a fost întâmpinată cu jucăriile ei preferate, știut fiind faptul că Willcocks face astfel de gesturi pentru copiii aflați la început de drum, pentru a-i ajuta să facă mai ușor tranziția între casă și școală.

La fel de posibil este ca ducesa de Cambridge să fi fost invitată la o sesiune „de joacă” cu Charlotte. Cu ajutorul acestor sesiuni, părinți își ajută copiii să se relaxeze. În cele din urmă, copilul e fericit și se obișnuiește să petreacă timp fără mami sau tati.

Înființată în 1964, Willcocks este considerată „fantastică” de Ofsted și copiii de aici învață pe lângă materiile de bază olărit, actorie sau franceză.

Din moment ce Charlotte e la grădiniță, iar George la școală, cei doi copii nu-și vor mai însoți părinții în turul de patru zile pe care cuplul îl va efectua luna aceasta în Norvegia și Suedia.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa