13 părinți de gemeni, celebrități la Hollywood

Anca Vlad
părinți de gemeni
Cupluri celebre de peste ocean care au adus pe lume câte doi copii. Sursă foto: Lisa Marie Presley Facebook

Oare o fi ceva în apa de la Hollywood? Numărul vedetelor care au fost binecuvântate cu gemeni e în explozie liberă. Dintre celebritățile din Cetatea Filmului care sunt părinți de gemeni, parenting.com îi amintește printre alții pe Angelina Jolie, Julia Roberts sau Jennifer Lopez. Facem o trecere în revistă a celor mai cunoscute cupluri cu gemeni mai jos:

Julia Roberts

„Frumușica” este o mamă cu normă întreagă. Sursă foto: Instagram Julia Roberts

Cea care a intrat în sufletele fanilor după rolul din „Pretty Woman” i-a născut pe Phinnaeus Walter și Hazel Patricia în noiembrie 2004. Poate că e una dintre cele mai frumoase femei, remarca mereu pentru eleganță, dar atunci când este cu copiii ei (mai are un fiu, Henry, născut în 2007) este doar… mama. Dovada: la sfârșitul anului 2008 a participat la o gală de caritate, în cadrul căreia a fost omul bun la toate al micuței Hazel.

Jennifer Lopez și Mark Anthony

Sarcina cu gemeni a fost purtată cu zâmbetul pe buze de veteta americană.
Sursă foto: Shutterstock

Nu e ceva nou să le pui gemenilor nume care încep cu aceeași inițială, dar e drăguț modul în care au făcut-o Marc Anthony și J. Lo. Ei și-au botezat gemenii născuți în 2008 Max și Emme. Deși Emme nu începe cu M, se citește EM, adică… tot M.

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Actrița apare deseori alături de unul sau ambii copii la diverse evenimente mondene.
Sursă foto: Shutterstock

Sarah Jessica Parker a folosit o mamă surogat pentru aducerea pe lume a gemenelor Marion Loretta Elwell și Tabitha Hodge Broderick în octombrie 2002. Pare foarte normal ca trend-setter-ul să aibă fete. Vă imaginați o sesiune de modă după o incursiune în dulapul cu haine al mamei?

Ricky Martin

Martin și-a început familia ca tată singur când a devenit tată singur al gemenilor Matteo și Valentino, în vârstă de 15 ani, născuți de o mamă surogat în 2008. În 2017, Martin s-a căsătorit cu artistul Jwan Yosef.
Sursă foto: JWAN YOSEF INSTAGRAM

Ca să parafrazăm cea mai cunoscută melodie a lui Ricky Martin, „La vida Loca”. Viața lui chiar a luat o întorsătură fericită atunci când, cu ajutorul unei mame surogat, i s-au născut în august 2008 gemenii Matteo și Valentino. Se pare că băieții nu numai că l-au transformat în tată, dar l-au încurajat să-și recunoască orientarea sexuală.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Celebrii, talentați și…părinți a 6 copii. Sursă foto: Shutterstock

E ușor să pierzi urma copiilor în numeroasa familie Jolie/Pitt, dar nu ai cum să nu observi gemenii. Vivienne Marcheline și Knox Leon s-au născut în iulie 2008.

Rebecca Romijn și Jerry O’Connell

Cei doi părinți sunt foarte mândri de copiii lor. Sursă foto: Shutterstock

La sfârșitul lunii decembrie, în 2008, cuplul Romijn – O’Connell s-a bucurat de sosirea pe lume a gemenelor Dolly Rebecca Rose and Charlie Tamara Tulip. Cei doi spun că se vor opri aici. ”Avem impresia că lumea a fost creată pentru perechi”, a declarat frumoasa blondă pentru „People”.

Holly Robinson and Rodney Peete

Vedetele peste ocean au o familie fericită. Sursă foto: Shutterstock

Când s-au născut gemenii Rodney și Ryan, Holly Robinson și Rodney Pete mai aveau o fetiță și un băiat. Bucuria lor a fost umbrită atunci când Rodney Jr. a fost diagnosticat cu autism.

Julie Bowen

Îndrăgita actriță este o mamă foarte implicată. Sursă foto: Shutterstock

Actrița din „Modern Family” și-ar putea da masteratul în alăptarea simultană, după ce a făcut asta cu fiii ei, John și Gus. Bowen, care mai are un băiat pe nume Oliver, și-a făcut o poză ca s-o arate fanilor emisiunii The View, dar producătorii nu au considerat-o interesantă. Cu toate astea, poza a fost publicată de George Lopez, spre bucuria fanilor actriței.

Lisa Marie Presley

În 2008 le-a născut pe gemenele Harper și Finley, pe care le-a avut din căsnicia cu soțul ei de la vremea respectivă, Michael Lockwood.
Aceștia au divorțat în 2016. Sursă foto: Facebook Lisa Marie Presley

După ce a luptat cu infertilitatea, fiica Regelui a declarant că a făcut un tratament cu anticoagulante și imediat după asta, ea și soțul ei, Michael Lockwood, au devenit părinți de gemeni. Finley și Harper s-au născut în octombrie 2008.

Marcia Cross

Minunile din viața fostei „neveste disperate”. Sursă foto: Instagram Marcia Cross

În vreme ce multe vedete evită să vorbească despre faptul că sunt infertile, Marcia Cross a fost foarte deschisă și a recunoscut că a apelat la fertizarea in vitro atunci când le-a conceput pe gemenele Eden și Savannah, născute în februarie 2007.

Kate Gosselin

Una dintre cele mai cunoscute mame din lume, Kate face ca totul să pară atât de simplu.
Sursă foto: Facebook Kate Gosselin

Când spui Kate Gosselin te gândești automat la sextupleți. Acesta e motivul pentru care e ușor să uiți că, la început, Kate și soțul ei Jon au fost doar părinți de gemeni (Mady și Cara).

Mia Hamm și Nomar Garciaparra

Mia Hamm este considerată cea mai bună jucătoare de fotbal din istorie.
Sursă foto: Mia Hamm Foundation

Nu e nevoie de energia unui jucător de fotbal de talie internațională și a unui jucător profesionist de baseball ca să crești gemeni, dar nici nu strică să o ai. „Avem zilnic parte de provocări”, a declara Mia pentru People, care a recunoscut că în fiecare dimineață își dorește să mai fi dormit o jumătate de oră.

Diana Krall și Elvis Costello

Frumoasa cântăreață este foarte implicată în creșterea copiilor săi.
Sursă foto: Facebook Diana Krall

Suntem conviși că acești bebeluși au parte de cele mai frumoase cântece de leagăn. Gemenii Henry Lorcan și Frank Harlem James au venit pe lume în decembrie 2006 în familia cunoscutului cuplu de interpreți. Krall le-a declarat jurnaliștilor că gemenii fac regulile în casa lor.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa