13 părinți de gemeni, celebrități la Hollywood

Anca Vlad
splash news

  Oare o fi ceva în apa de la Hollywood? Numărul vedetelor care au fost binecuvântate cu gemeni e în explozie liberă. Dintre celebritățile din Cetatea Filmului care sunt părinți de gemeni, parenting.com îi amintește printre alții pe Angelina Jolie, Julia Roberts sau Jennifer Lopez. Facem o trecere în revistă a celor mai cunoscute cupluri cu gemeni mai jos:

  Julia Roberts

  splash news

  Cea care a intrat în sufletele fanilor după rolul din „Pretty Woman” i-a născut pe Phinnaeus Walter și Hazel Patricia în noiembrie 2004. Poate că e una dintre cele mai frumoase femei, remarca mereu pentru eleganță, dar atunci când este cu copiii ei (mai are un fiu, Henry, născut în 2007) este doar… mama. Dovada: la sfârșitul anului 2008 a participat la o gală de caritate, în cadrul căreia a fost omul bun la toate al micuței Hazel.

  Jennifer Lopez și Mark Anthony

  splash news

  Nu e ceva nou să le pui gemenilor nume care încep cu aceeași inițială, dar e drăguț modul în care au făcut-o Marc Anthony și J. Lo. Ei și-au botezat gemenii născuți în 2008 Max și Emme. Deși Emme nu începe cu M, se citește EM, adică… tot M.

  Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

  splash news

  Sarah Jessica Parker a folosit o mamă surogat pentru aducerea pe lume a gemenelor Marion Loretta Elwell și Tabitha Hodge Broderick în octombrie 2002. Pare foarte normal ca trend-setter-ul să aibă fete. Vă imaginați o sesiune de modă după o incursiune în dulapul cu haine al mamei?

  Ricky Martin

  splash news

  Ca să parafrazăm cea mai cunoscută melodie a lui Ricky Martin, „La vida Loca”. Viața lui chiar a luat o întorsătură fericită atunci când, cu ajutorul unei mame surogat, i s-au născut în august 2008 gemenii Matteo și Valentino. Se pare că băieții nu numai că l-au transformat în tată, dar l-au încurajat să-și recunoască orientarea sexuală.

  Angelina Jolie și Brad Pitt

  splash news

  E ușor să pierzi urma copiilor în numeroasa familie Jolie/Pitt, dar nu ai cum să nu observi gemenii. Vivienne Marcheline și Knox Leon s-au născut în iulie 2008, ridicând numărul membrilor familiei la opt.

  Rebecca Romijn și Jerry O’Connell

  splash news

  La sfârșitul lunii decembrie, în 2008, cuplul Romijn – O’Connell s-a bucurat de sosirea pe lume a gemenelor Dolly Rebecca Rose and Charlie Tamara Tulip. Cei doi spun că se vor opri aici. ”Avem impresia că lumea a fost creată pentru perechi”, a declarat frumoasa blondă pentru „People”.

  Holly Robinson and Rodney Peete

  splash news

  Când s-au născut gemenii Rodney și Ryan, Holly Robinson și Rodney Pete mai aveau o fetiță și un băiat. Bucuria lor a fost umbrită atunci când Rodney Jr. a fost diagnosticat cu autism.

  Julie Bowen

  splash news

  Actrița din „Modern Family” și-ar putea da masteratul în alăptarea simultană, după ce a făcut asta cu fiii ei, John și Gus. Bowen, care mai are un băiat pe nume Oliver, și-a făcut o poză ca s-o arate fanilor emisiunii The View, dar producătorii nu au considerat-o interesantă. Cu toate astea, poza a fost publicată de George Lopez, spre bucuria fanilor actriței.

  Lisa Marie Presley

  splash news

  După ce a luptat cu infertilitatea, fiica Regelui a declarant că a făcut un tratament cu anticoagulante și imediat după asta, ea și soțul ei, Michael Lockwood, au devenit părinți de gemeni. Finley și Harper s-au născut în octombrie 2008.

  Marcia Cross

  splash news

  În vreme ce multe vedete evită să vprbească despre faptul că sunt infertile, Marcia Cross a fost foarte deschisă și a recunoscut că a apelat la fertizarea in vitro atunci când le-a conceput pe gemenele Eden și Savannah, născute în februarie 2007.

  Kate Gosselin

  splash news

  Când spui Kate Gosselin te gândești automat la sextupleți. Acesta e motivul pentru care e ușor să uiți că, la început, Kate și soțul ei Jon au fost doar părinți de gemeni (Mady și Cara).

  Mia Hamm și Nomar Garciaparra

  splash news

  Nu e nevoie de energia unui jucător de fottbal de talie internațională și a unui jucător profesionist de baseball ca să crești gemeni, dar nici nu strică să o ai. „Avem zilnic parte de provocări”, a declara Mia pentru People, care a recunoscut că în fiecare dimineață își dorește să mai fi dormit o jumătate de oră.

  Diana Krall și Elvis Costello

  splash news

  Suntem conviși că acești bebeluși au parte de cele mai frumoase cântece de leagăn. Gemenii Henry Lorcan și Frank Harlem James au venit pe lume în decembrie 2006 în familia cunoscutului cuplu de interpreți. Krall le-a declarat jurnaliștilor că gemenii fac regulile în casa lor.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

   

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa