articol susținut de

Parcuri de distracție pentru vacanțe perfecte în familie

Theodora Fintescu, redactor
scris pe
Disneyland, un loc încărcat de magie. FOTO: Pexels/ Isaac Garcia

Colorate și pline de energie, adeseori adevărate opere arhitecturale și tehnologice, parcurile de distracție sunt o destinație preferată atât de părinți, dar mai ales de copii. Acestea oferă o gamă largă de activități recreative și educaționale și reușesc să creeze o conexiune puternică între adulți și cei mici.

Dacă vreți să vă bucurați în familie de toate experiențele unui parc de distracție, dar nu știți ce destinație să alegeți, agenția de turism Perfect-Tour a întocmit pentru voi o listă cu cele mai populare parcuri de distracție din Europa. Iată care sunt acestea:

Disneyland Paris, locul unde fantezia devine realitate

Cel mai popular parc de distracție din lume, Disneyland Paris, este locul unde poveștile clasice Disney și legendele Războiului Stelelor prind viață ca nicăieri altundeva. Castelul Frumoasei Adormite situat în inima unui decor de basm, atracțiile, paradele și restaurantele vă vor introduce în magia poveștilor Disney pe care toată lumea le adoră.

Parcul vă ademenește cu cinci meleaguri fermecate. Discoveryland vă introduce în universul StarWars, iar Fantasyland aduce la viață poveștile și legendele copilăriei. La Adventureland călătoriți în toate cele patru colțuri ale lumii, iar Frontierland vă dezvăluie cele mai faimoase atracții din Vest.

Călătoria voastră de basm începe, însă, cu Main Street U.S.A., un oraș fermecător inspirat de casa din copilărie a lui Walt Disney, plin cu magazine, restaurante și multe secrete care așteaptă să le deslușiți. Dar mai multe detalii, împreună cu ofertele complete, găsiți la adresa perfect-tour.ro/disneyland-paris.

Europa Park Germania

În inima Europei, ascuns între Pădurea Neagră și Vosges, se află unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din lume. În fiecare sezon, peste 5 milioane de turiști vin aici să descopere cele peste 100 de atracții și show-uri, să trăiască intens în cele 13 roallercoaster-e, să-și reîncarce bateriile în cele peste 40 de restaurante și baruri și, mai ales, să descopere cele 16 regiuni europene și cele 3 zone cu temă fantastică.

Show-uri de iluzionism și carnaval, experiențe VR, rafting, motorsport, cai zburători, castele fermecate, plimbări cu gondola și o mulțime de alte activități vă introduc în lumea distracției și dezvăluie destinații fermecătoare din toată Europa.

Detalii despre oferte: perfect-tour.ro/europa-park-germania.

Sursa foto: Martin Fuhrmann/ Pixabay

PortAventura World Spania

Cel mai mare parc de distracții din Spania, PortAventura World, vă invită într-o călătorie plină de aventură. Oricum vă place să vă distrați, aici veți găsi ceva care să se potrivească gusturilor voastre. Parcul este împărțit în șase zone tematice: Mediterana, Polinezia, China, Mexic, Far West și Sésamo Aventura.

Roller coaster conceput pentru cei mai îndrăzneți vizitatori, Tutuki Splash care se năpustește până la lac, Huracán Cóndor care se prăbușește vertical de la o înălțime de 86 de metri la 100 km/h, Silver River Flume care duce, în aval, într-un trunchi de copac, acestea sunt doar câteva atracții care vor transforma ziua familiei tale într-una magică.

Un alt parc tematic unic în Europa, prezent în complexul PortAventura World, este Ferrari Land. Aici poți să te bucuri de o experiență palpitantă alături de întreaga familie și să descoperi toate secretele din spatele celebrei mărci italiene și a creatorului său, Enzo Ferrari.

Parcul este perfect pentru părinți, copii și bunici deopotrivă. Detalii despre oferte: perfect-tour.ro/portaventura-park.

Sursă foto: Shutterstock

LEGOLAND® Germania

Ce copil nu visează să devină cavaler, explorator, pilot ori să intre în lumea fascinantă a aventurii? LEGOLAND® transformă visurile celor mici în realitate. În acest parc de distracții, copiii pot deveni eroii pe care îi idolatrizează ori pot experimenta activități destinate în general adulților.

De exemplu, pot susține primul test de conducere și pot vâsli prima lor canoe. Există o mulțime de atracții aici, toate înconjurate de 57 de milioane de cărămizi LEGO®.

Serengeti Park Germania, singurul parc de safari din Europa

Serengeti Park este o combinație unică de Grădină Zoologică și parc tematic. În călătoria de 10 km, veți descoperi peste 1500 de animale (lei, tigri, rinoceri, antilope, elefanți și multe altele). Puteți opta pentru un ghid experimentat și mașină de safari ori pentru propria mașină.

Parcul include o zonă insulară dedicată maimuțelor, fără cuști sau bariere, dar și atracții care asigură buna dispoziție a întregii familii: roller-coaster, trambuline, carusel, roata Ferris și altele.

Peste 40 de plimbări tematice și spectacole vă așteaptă să le descoperiți într-un safari inedit, chiar în inima Europei.

Gardaland Italia

Gardaland este cel mai mare parc de distracții din Italia și este situat în nordul țării, în apropierea Veronei și Veneției. După cum numele sugerează, parcul se află și în vecinătatea celui mai mare lac italian, lacul Garda.

Cele patru sate tematice ale parcului îmbină perfect adrenalina, aventura și lumea basmului. Aici vă puteți aventura în inima junglei, în valurile unei furtuni pe mare sau puteți zbura la bordul unui avion supersonic.

La Gardaland se află și primul parc acvatic LEGO® din Europa.  În parcul acvatic LEGOLAND® vă puteți scufunda în milioane de cărămizi LEGO®, puteți experimenta jocuri interactive și tobogane de apă, toate în tematica LEGO®.

Mai mult, parcul integrează și un aquarium, Gardaland Sea Life Aquarium, unde veți fi fascinați de lumea animalelor marine. Peste 5000 de vietăți pot fi admirate prin geamurile mari de sticlă, în tunelele construite pe sub apă sau prin domuri transparente.

Efteling Park Olanda

Efteling Park Olanda surprinde prin poveștile sale cu zâne, păduri fermecate, râuri și poduri ascunse, dar și cu o zonă gândită special pentru adulți, Alternative Realm & Rough Realm. Cei mici vor adora Diorama, o lume încântătoare a miniaturilor, trenul cu aburi, care-i va plimba prin diferitele tărâmuri din Efteling, dar și Vogel Rok, un roller coaster de interior plin de adrenalină.

Întreaga familie se va bucura de cel mai mare spectacol de apă din Europa, dar și de reprezentații de teatru și de magie, roller coaster-e, tururi outddor și indoor prin lumi de poveste, toate construite în mijlocul naturii.

Bonus: Dubai Parks & Resort

Deși nu este în Europa, Dubai Parks & Resort merită inclus pe lista parcurilor de distracții destinate întregii familii. Riverland™ Dubai este poarta de acces către parcurile de distracții. Aceasta este o destinație perfectă pentru luat masa și cumpărături, pe care o puteți accesa fără a cumpăra un bilet.

Puteți face o plimbare de-a lungul râului și puteți admira unele dintre cele mai mari epoci ale trecutului regiunii: satul francez, promenada, Poarta Indiei și Peninsula.

În MOTIONGATE™ Dubai puteți experimenta lumea strălucitoare a Hollywood-ului, Bollywood Parks™ Dubai vă introduce în lumea exotică a Indiei, iar in LEGOLAND® Dubai totul se învârte în jurul faimoaselor piese colorate, atât de îndrăgite de copii. La LEGOLAND® Water Park puteți încerca tobogane pline de adrenalină și un bazin uriaș cu valuri.

Oricare dintre aceste parcuri de distracții va oferi familiei o experiență memorabilă.

Pentru o vacanță perfectă, solicită oferta personalizată profesioniștilor agenției Perfect-Tour pe [email protected] sau la 031.9596! Experiența de peste 20 ani în crearea de sejururi fără cusur îi recomandă ca parteneri de încredere pentru viitoarea ta călătorie.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa