Itsy Bitsy Show: Ocolul Pamantului in 80 de… basme, cu Profesorul de Joaca

TOTUL DESPRE MAME
Itsy Bitsy Show

  Magie, jocuri, povesti, teatru de umbre, giumbuslucuri si rasete cat cuprinde – cam asa s-ar rezuma spectacolul Itsy Bitsy Show. Profesorul de Joaca aduce distractia isteata, iar voi veniti cu pofta de joaca. Spectatorii mici si mari vor pleca incantati, cu multe cunostinte dobandite… in joaca.

  Profesorul de Joaca va invita intr-o aventura prin basmele din toata lumea, de la cele traditionale, din Romania, pana la povesti exotice, din Serbia, Arabia, China si alte meleaguri. Copiii vor avea ocazia sa admire costume si obiecte specifice fiecarui loc „vizitat”, vor afla povesti pline de talc si finaluri neprevazute, la care publicul va contribui din plin.

  Ocolul Pamantului in 80 de … basme este un spectacol unic in lume, de o mare diversitate artistica, ce imbina arta spectaculoasa a umbrelor, cu muzica deosebita, cu umor si momente interactive. Nu este un spectacol doar de urmarit, ci este, in acelasi timp, un atelier in care cei mici si cei mari descopera cum pot deveni ei insisi artisti in tainele jocului cu lumini si umbre. Personaje fantastice si indragite din povesti, calatorii pe alte meleaguri exotice, umor si bucurie, toate intr-un show complex si inedit. Atat cei mici, cat si cei mari vor fi initiati in aceasta arta, in numere artistice interactive, realizate chiar cu voluntari din public, care vor urca pe scena alaturi de Leon Magdan.

  Veniti sa petrecem impreuna clipe minunate, in care cei mici se vor simti ca-n povesti, iar cei mari isi vor reaminti cat de bine este sa fii copil la orice varsta”, este indemnul Profesorului de Joaca, Leon Magdan.

  Zambetul copiilor reprezinta bucuria, alinarea, increderea si speranta in lumea de azi, in lumea in care traim. Ceea ce putem spune cu siguranta este ca vom aduce zambetul pe chipul tuturor spectatorilor mari si mici si asta este ceea ce conteaza cu adevarat.” – Nadia Tataru, director Itsy BitsyFM.

  Biletele se gasesc aici.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa