Noi poze cu Prințul Louis. E adorabil!

Anca Vlad
© Provided by Bauer Media Pty Ltd Image credit: Chris Jackson/Getty Images via Buckingham Palace.

Cu ocazia zilei de naștere a Prințului Charles (70 de ani) și a lansării unui documentar BBC, au fost date presei cele mai drăguțe imagini cu moștenitorul tronului Marii Britanii alături de cel mai mic nepot al său. Site-ul msn.com a publicat cele mai noi poze cu Prințul Louis.

Obraji dolofani, mânuțe pufoase și gropițe în obraji – un înger de copil, susțin jurnaliștii britanici și se pare că bunicul regal e de aceeași părere.

În aceste noi poze cu Prințul Louis, cel de-al treilea copil al cuplului format de Prințul William și Ducesa de Cambridge, mama micuțului îl ține cu grijă în brațe în timp ce Prințul Charles îi mângâie cu tandrețe mânuțele dolofane. Imaginile au fost imortalizate în timpul filmărilor documentarului BBC „Prinț, fiu și moștenitor: Charles la 70 de ani”, care a fost difuzat în Marea Britanie și care a fost așteptat cu nerăbdare de public.

Realizate în grădina de la Clarence House, reședința din Londra a Prințului Charles, pe care a moștenit-o după moartea bunicii sale, Regina Mamă, imaginile o prezintă pe Ducesa de Cambridge purtând o rochie albastră din tricot cu buline albe, în timp ce micul Prinț Louis e îmbrăcat potrivit pentru o zi însorită în bluziță albă și pantalonași scurți bleu. Născut pe pe data de 23 aprilie 2018, micul prinț Louis Arthur Charles a fost creștinat în capela palatului St. James și este al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

Matt Porteous/Press Association Images

Prințul Charles e spilcuit în costumul albastru marin cu dungulițe și nu pare să-i dea atenție fotografului care a imortalizat aceste momente intime în timp ce el îl dezmiardă pe cel mai tânăr nepot. Încântarea de pe chipul bunicului în timp ce ia mânuța micului prinț în a lui e vizibilă și emoționantă.

Prințul a fost surprins și când o învârte pe Lola, fetița lui Tom Parker Bowles (fiul Camillei), în curtea de la Ray Mill, proprietate pe care Ducesa o deține în Wiltshire. Mai târziu, în documentar este prezentată o latură a Prințului Charles care este în general ascunsă publicului în timp ce se joacă amuzat cu micuța Lola, nepoata soției sale, ducesa de Cornwall.

© Provided by Bauer Media Pty Ltd

În fundalul acestei poze de familie se zăresc Laura Lopes și Sarah Parker Bowles, fiica, respectiv nora ducesei de Cornwall.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa