Unde să cauți inspirație pentru moda de iarnă?

Daniela Ionita

Odată cu venirea vremii reci, spui adio modei? Începi sezonul puloverelor mari, convinsă că arată bine la -10 grade și nici nu trebuie să îți faci griji că vei răci? Merită să știi – designerii nu sunt inactivi, iar brandurile de modă de top au colecții noi realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Poți crea cu ușurință stiluri uimitoare de iarnă. Iată câteva idei despre cum să te bucuri de ținute stilate fără a face compromisuri.

Stiluri de iarnă pentru femei – jachetele matlasate sunt încă în top

Oprește-te un moment și să aruncă o privire mai atentă la stilurile de streetwear de iarnă. Un lucru este sigur – se întâmplă multe acolo. Creatorii de tendințe își scot din nou jachetele de puf din garderoba. Și ce răsfăț! În acest sezon, cu cât jacheta este mai mare, cu atât mai bine! Acest tip de modele se potrivesc perfect stilurilor de iarnă, garantând confort și căldură maximă. Jachetele de puf arată grozav cu pantaloni cargo de damă și sunt întotdeauna la modă. Desigur, în culoarea clasică ocru!Dacă nu vrei să renunți la culorile de vară, joacă-te cu moda și completează-ți stilul de iarnă cu o eșarfă colorată. Cu cât alegi culori și motive mai expresive, cu atât mai bine. La urma urmei, cine a spus că toamna trebuie să fie gri, iar iarna trebuie să fie geroasă? Tot ce trebuie să faci este să adaugi ținutelor, pe lângă aceste geci cu puf de damă puțină culoare și să-ți revigorezi stilurile de iarnă pentru a adăuga imediat o rază de soare garderobei tale.

Unde poți căuta inspirație pentru ținutele de iarnă?

Fiecare sezon de iarnă înseamnă sosirea unor tendințe noi și interesante în modă. Temperaturile scăzute nu sunt întotdeauna favorabile creativității, motiv pentru care cel mai adesea ai nevoie de inspirație în această perioadă a anului. Astfel, vei afla, de exemplu, ce pulovere de damă sunt populare și ce culori sau modele ar trebui să alegi pentru a le include în ținutele tale.Prezentările de modă sunt utile în alcătuirea ținutei perfecte. În cadrul unor astfel de evenimente, designeri de frunte își prezintă cele mai recente lucrări. Multitudinea de croieli, modele și texturi poate fi o excelentă inspirație pentru alcătuirea unui set de iarnă interesant și la modă.

Poți obține idei pentru stilul de iarnă inclusiv din revistele de modă, precum Vogue , care este numită de mulți ”Biblia modei” Elle sau orice astfel de publicații unde există o mulțime de poze inspiratoare, articole interesante și sfaturi ale experților. Cele mai multe sunt prezente și în mediul online, ceea ce face ca acestea să fie disponibile oricând și oriunde.

Creatorii de modă de top recunosc potențialul incredibil al influențelor contemporane și colaborează din ce în ce mai mult cu aceștia. Nu e de mirare – interpretările lor despre tendințele sezoniere câștigă în continuare popularitate și sunt copiate de bunăvoie. Profilurile influencerilor renumiți din lumea modei sunt o sursă excelentă de inspirație pentru toți cei care doresc să creeze ținute originale.

Pe scurt, rețelele sociale pot fi o sursă de inspirație în modă, mai exact Pinterest, Instagram sau Facebook . Pe YouTube vei găsi canale ale mărcilor tale preferate și designeri sau personalități legate de lumea modei. De asemenea, poți să vizitezi bloguri de modă precum cel de la magazinul https://www.cropp.com/ro/ro/ sau să te abonezi la Vogue sau la o altă revistă similară. În acest fel, vei fi mereu la curent cu tendințele actuale ale sezonului de iarnă.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa