Tricouri personalizate pentru mămici. Colorate și originale. Colecția Mini-licious, noua vedetă Totul Despre Mame

Theodora Fintescu, redactor

  Totul Despre Mame (TDM) și AnTanTe lansează colecția Mini-licious by AnTanTe &TDM, care constă în tricouri mamă- copil și tricouri pentru gravide, originale și personalizate cu numele/ luna nașterii. Asocierea AnTanTe – Totul Despre Mame nu este deloc una întâmplătoare. Cele două branduri puternice și cu tradiție au creat acum o colecție pentru mame și viitoare mame care îndrăznesc să iasă din tipare și să fie șic chiar și atunci când timpul le presează. În colecție găsim body-uri și tricouri pentru micuți, pentru ca mami și bebe să fie o pereche adorabilă.

  Am stat de vorbă despre noua colecție de tricouri cu artistele care le-au realizat, Raluca Văleanu și Ioana Vlăsceanu, fondatoarele AnTanTe. Pasionate de design vestimentar, creative și energice, Raluca și Ioana și-au propus să le ajute pe viitoarele și actualele mămici să arate cât sunt de mândre de copilașii lor.

  Totul Despre Mame: Ce fel de evenimente se pretează pentru purtarea tricourilor din colecția Mini-licious?

  Tricourile din colecția „Mini-licious” pot fi purtate cu multe ocazii, fiind foarte versatile și inedite.  Mămicile pot alege produsele pentru ședințe foto cu tematică, pentru evenimentele din viața lor – petrecere babyshower, sarcină – viitori părinți, nașterea bebelușului, botez, primul an, pentru aniversările micuților, dar și pentru orice activitate în care vor să poarte ceva comod, original și care să îi scoată în evidență.

  Totul Despre Mame: Ce v-a inspirat în alegerea designului pentru femeile însărcinate?

  Croiala produselor pentru viitoarele mămici este una lejeră, iar toate materialele folosite sunt bumbac 100 %. Modelele pentru femeile însărcinate au un design vesel și colorat, cu mesaje pictate în limba română și accente amuzante. Fiecare pictură pentru aceste produse este realizată în exclusivitate pentru comunitatea de mămici Totul Despre Mame.

  Totul Despre Mame: Prin ceea ce faceți, promovați originalitatea și creativitatea. Cât de importante credeți că sunt acestea în perioada de graviditate și pentru mămicile de copii mici?

  Considerăm că originalitatea și creativitatea sunt importante în fiecare zi și în orice ținută, cu atât mai mult în perioda de graviditate și pentru mămicile cu copii mici.

  Produsele Mini-licious pentru viitoarele mămici sunt realizate cu scopul de a le face să se simtă și mai mândre de rolul pe care îl au și de viitorul bebe, iar seturile asortate mamă-copii credem că sunt o modalitate în plus de a sublinia legătura părinte –copil într-o manieră veselă.

  Totul Despre Mame: Ce vă inspiră în momentul în care creați tricouri pentru copii?

  Inspirația pentru produsele de copii vine din orice element din lumea lor: de la personaje de povești, desene, basme, jucării, jocuri și încercăm ca fiecare produs pentru copil să fie purtat de acesta cu bucurie.

  Totul Despre Mame: Care sunt cele mai mari satisfacții ale muncii voastre?

  Cred ca satisfacția cea mai mare vine din bucuria cu care ne sunt purtate produsele de atâția ani, din entuziasmul cu care fiecare client revine pentru noi comenzi și din feedbackul pozitiv pe care îl primim de la clienții noștri. Comenzile personalizate cu care venim în întâmpinarea clienților fac ca legătura dintre noi și “consumatorii de AnTanTe” sa fie una foarte strânsă.

  Totul Despre Mame: Cum trebuie întreținute tricourile din colecția Mini-licious by AnTanTe și TDM? La ce temperatură se spală, cum se calcă?

  Produsele AnTanTe sunt pictate manual cu materiale speciale pentru textile care rezistă perfect în timp, fiind fixate la cald. Produsele necesita spălare la temperaturi de 30-40 de grade, iar ca modalitate de călcat, nu au nici o particularitate față de orice alt produs din bumbac.

  Tricourile din colecția Mini-licious by AnTanTe și TDM pot fi achiziționate din Shop TDM, atât în set, cât și separat. Imprimeurile pentru copii se pot realiza pe bodyuri din bumbac bio pentru 0-12 luni, iar cele pentru copii pe tricouri pentru 1-10 ani.

   

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa