Plaza România lansează colecțiile toamnă-iarnă 2014/2015 într-un show spectaculos

Raluca Dumitrică
Tendinte toamna Plaza Romania
Un show spectaculos de moda te asteapta la Plaza Romania!

Vino şi tu la Fashion Show-ul toamnei!

Tendinte toamna Plaza Romania
Un show spectaculos de moda te asteapta la Plaza Romania!

Un spectaculos show în lumea modei bucureștene, marca “Style-Up”, va putea fi văzut miercuri 24 septembrie, în incinta mall-ului Plaza România, când branduri cu tradiție în ţara noastră, dar și în întreaga lume îşi vor lansa în exclusivitate colecțiile toamnă-iarnă 2014/2015. Cele mai noi articole de îmbrăcăminte şi accesorii Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo, combinate cu noutăţile cosmetice Sephora şi Yves Rocher, se vor afla pe podiumul Plaza România, una dintre cele mai populare destinaţii pentru cumpărături din Bucureşti, începând cu ora 19:00.

Vedetele autohtone, pe podiumul Plaza Romania

Seara inedită de la Plaza Romania va conţine numeroase surprize, puse pe roate de Maria Andrei, directorul artistic al show-ului de modă, în spiritul prezentărilor de modă de la Paris, Milano, Londra, New York. Astfel, pe podiumul din Plaza România vor defila, alături de manechine profesioniste, vedetele Andreea Balan, Adelina Pestritu, Speak, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilieş şi Adrian Nartea, starurile autohtone fiind ambasadorii noilor colecții internaționale.
Gazda întregului eveniment va fi Ilinca Vandici, care ii așteaptă pe iubitorii de modă să ia parte, alături de ea, la cel mai surprinzator Fashion Show al anului. Totodata, cântăreaţa Andreea Bălan, renumită deja pentru spectacolele extrem de antrenante, va da start-ul colecţiilor de toamnă-iarnă cu un concert de neuitat.

Evenimentul marchează lansarea colecţiilor toamnă – iarnă 2014/2015 în magazinele din Plaza Romania şi face parte dintr-o serie de activităţi special destinate celor pasionaţi de modă, shopping, diversitate, fiind un eveniment creat pentru cei care știu că stilul este prima carte de vizită a tuturor.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa