O mamă stilată – 5 sfaturi pentru alegerea celor mai buni adidași pentru purtarea de zi cu zi

Daniela Ionita

Adidașii sunt articole de încălțăminte des întâlnite în garderobele tuturor, chiar pot fi considerați must have-uri pentru oricine dorește să își completeze convenabil ținutele de zi cu zi. Femeile aflate în rolul de mame au nevoie, mai mult ca oricine, de articole vestimentare lejere, care să ofere confort absolut și care să permită libertate de mișcare. Adidașii sneakers reprezintă articole de acest fel pentru că satisfac nevoile de comoditate și stil ale oricărei mame, indiferent de stilul vestimentar abordat.

Optează pentru produse de calitatea – este caracteristică importantă

O pereche de sneakers dama de calitate poate face o diferență mare între un outfit comod și unul mai puțin confortabil. În ce sens? Doar cu ajutorul acestora poți beneficia de starea de bine necesară desfășurării activităților cotidiene. Așadar, atunci când alegi o pereche de sneakers, asigură-te că aceștia sunt de calitate. Atât materialele, cât și cusăturile trebuie să fie de calitate, astfel încât în timpul utilizării să nu ai de suferit din pricina imperfecțiunilor produsului. 

Designul este covârșitor în selectarea unei perechi de sneakers

În ceea ce privește designul pe care îl au pantofii pe care îi vei alege pentru completarea ținutelor, este bine să ții cont de ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Poți alege clasicii sneakers albi sau negri pentru a-ți completa ținutele casual sau pe cele ușor elegante, o pereche de sneakers înalți atunci când dorești să oferi un plus de atracție ținutelor tale sau o un model de sneakers cu un design modern atunci când dorești să obții ținute cu stil. 

Alege modele cu sisteme de închidere practice 

Adidașii sunt preferați de mame mai ales pentru aspectul practic pe care îl au. Dar, ca totul să fie și mai ușor, eficient și plăcut atunci când porți o pereche de sneakers este indicat să alegi dintre modelele de care au sisteme de închidere practică. Poți alege dintre modelele de sneakers slip on sau dintre modelele de sneakers cu velcro, însă nici adidașii cu șireturi sunt extrem de ușor de încălțat. 

Culoarea potrivită 

O pereche de sneakers multicolori se va potrivi perfect la o ținută lejeră sau veselă de oraș, în timp ce variantele de culoare alb sau negru se va potrivi mai degrabă acelor ținute cu o notă de seriozitate sau eleganță. Pentru ca alegerea pe care o faci din acest punct de vedere să fie perfectă, nu uita să ții cont de preferințele personale: selectează întotdeauna culoarea care te reprezintă sau culoarea de sneakers care se potrivește cel mai bine articolelor vestimentare din garderoba ta. 

Analizează-ți garderoba pentru alegerea adidașilor potriviți 

Ce articole vestimentare se regăsesc în garderoba ta? Raftul de tricouri dama este plin sau ai mai degrabă multe cămăși și fuste? Ce jachete obișnuiești să porți? În funcție de răspunsurile pe care le obții la întrebări de acest fel, poți alege și modelul de sneakers care ți se potrivește perfect. Analizează-ți obiceiurile vestimentare și alege adidașii potriviți în consecință, iar în acest fel vei reuși să îți completezi ținutele zi de zi cu mai multă ușurință.  Și nu uita că în magazinul MODIVO vei regăsi o mare varietate de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte care îți pot completa în mod perfect ținutele zilnice sau de ocazie, in

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa