Garderobă de gravidă. 15 ținute șic pentru viitoarele mame

Magda Popescu

  Perioada de sarcină este pe cât de frumoasă, pe atât de provocatoare. Ritm de viață nou, emoții mari și garderobă schimbată. Când spui haine pentru gravide, te gândești, fără doar și poate, la rochii sac, pantaloni largi și tricouri evazate. Ai crede că renunțarea la modă a fost o condiție pentru a deveni mamă. Dar situația nu stă chiar așa! Există și garderobă de gravidă șic, iar stylecaster.com întărește afirmația prin 50 de ținute moderne pentru viitoarele mame.

  În vitrine, ținute șic, moderne, stilate. Dacă ești însărcinată, nu înseamnă că trebuie doar să visezi la ele și să aștepți să treacă această perioadă. ”Șic” se potrivește fără doar și poate cu ”gravidă”. Trebuie doar să pui puțin suflet în construirea garderobei, să nu uiți de accesorii și să ți se potrivească stilul pentru a purta ținuta cu atitudine. Este ceea ce contează cel mai mult.

  Dacă ești stilul sport, ești norocoasă, cele mai multe variante de haine pentru gravidă sunt din bumbac și se încadrează în acest stil. Găsești, însă, multe variante și casual. Cămășile cu croială evazată și rochițele lejere au un aer aparte.

  Indiferent de stilul tău, există inspirație. Mai jos, 15 ținute cu stil pentru gravide la modă. Ele dovedesc că maternitatea nu înseamnă doar haine tip sac și că poți aborda orice ținută îți place și poți merge la orice eveniment îți dorești, fără ca hainele să fie o problemă. Inspiră-te de la ele!

  Mini-licious by ANTANTE & TDM

  Citește și: Gabi Urdă, consultant de imagine: ”Garderoba de gravidă/ proaspăt mămică începe de la un ruj și un zâmbet”

  Te-ar mai putea interesa și:

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa