Fabrica de confecţii NEI Fashion Style e gata să cucerească piaţa locală

Raluca Dumitrică
Nei Fashion Style | Totul despre mame
Sediul fabricii de confectii Nei Fashion Style

Noua fabrică, o afacere „made in România”

 

Nei Fashion Style | Totul despre mame
Sediul fabricii de confectii Nei Fashion Style

NEI Fashion Style, o nouă fabrică de confecţii din România, e gata să cucerească piaţa locală de profil prin intermediul paletei sale variate de produse şi a calităţii lor. Această nouă fabrică de confecţii funcţionează că unitate protejată în comuna Petrăchioaia din judeţul Ilfov, la doar 25 km distanţă de Bucureşti, şi, la fel ca celelalte firme ale NEI HOLDING, promovează profesionalismul, promptitudinea şi orientarea către cerinţele clientului.

Varietate de produse româneşti, la fabrica NEI Fashion Style

Fabrica NEI Fashion Style se adresează atât producţiei de serie, în ceea ce priveşte echipamentele pentru firmele de pază şi protecţie, echipamente de lucru, uniforme medicale, halate, echipamente pentru HORECA, salopete service auto sau echipament sportiv personalizat pentru cluburi sportive, cât şi producţiei la comandă. Totodată, fabrica NEI Fashion Style are şi un departament de broderie şi de serigrafie, dar poate face faţă şi cerinţelor publicului larg, consumator de modă, cu ajutorul atelierului de creaţie vestimentară Mihaela Neicu.
Datorită tehnologiei de ultima generaţie redată în fabrica de confecţii de maşinile de cusut marca Brother şi de echipamentul pentru inscripţionare realizată prin transfer termic, care respectă şi promovează cerinţele tehnice impuse de Unitatea Europeană, NEI Fashion Style se situează, încă de la deschidere, în topul companiilor cu acest obiect de activitate din România.

NEI Fashion Style face parte, alături de NEI Guard, NEI Medica Asist, NEI Fire Protection, NEI Management Consulting – Cabinet de avocat “Mirela Dumitrescu”, Compania de detectivi NEI, NEI Management Consulting, NEI Electric Distribuţie, NEI HR Solutions, NEI Pandorra, Nei Technics & Strategies şi Alfatrust S.A., din NEI HOLDING. Acest conglomerat are ca misiune pasiunea pentru diversitate şi dezvoltarea multilaterală, bazându-se strict pe capital 100% românesc.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa