De ce să alegi o rochie lungă de Revelion?

TOTUL DESPRE MAME
rochie lungă

  Rochia lungă este un accesoriu care va fi mereu la modă.  De ce ocupa un loc atât de special în garderoba fiecărei femei? Aflăm de la stiliştii La femme.

  Mulată sau largă, rochia lungă este un simbol al feminităţii. Aleasă corect, aceasta va pune în evidenţă un trup de zeiţa sau, poate masca anumite porţiuni ale corpului, de care nu sunteţi tocmai mândre.

  Acest tip de rochie oferă o ţinută elegantă, mai ales dacă o combini cu o pereche de stiletto. Va creea iluzia de supleţe şi va da o notă de nobleţe persoanei care o va purta.

  Creată de toţi designerii de peste Ocean, rochia lungă nu impune limite atunci când vine vorba de culoare.  Eşti genul îndrăzneţ, lipsit de inhibiţii? Optează pentru culori puternice, ieşi din anonimat. Eşti genul care preferă să nu atragă atenţia? Alege gri sau negru.

  Indiferent de materialul din care a fost confecţionată, este un MUST că rochia lungă să acopere pantofii sau sandalele pe care ai ales să le încalţi. Atenţie, însă! Aceasta nu trebuie să devină incomodă şi să ne împiedice atunci când passim.

  Chiar dacă este pe gustul tuturor, acest gen de accesoriu nu se potriveşte oricui. Aşa că, dacă eşti genul minion, optează pentru o lungime mini sau medie. Pentru că te va înălţa. Lasă rochiile până în pământ doamnelor mai înalte. Le vor face şi mai înalte şi mai subţiri. Aviz persoanelor cu câteva kilograme în plus.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa