Cum alegi dresurile potrivite ținutei tale

Iulia Mirică

Cum alegi dresurile potrivite vestimentației?

Există un tip universal de dresuri, care se va potrivi cu cu orice rochie sau pantofi. Este vorba de dresurile culoarea piciorului, care se potrivesc tonului pielii, dându-i un aspect mai mătăsos. Așa că, dacă ești pe grabă și nu ai prea mult timp la dispoziție pentru cea mai bună asortare, poți opta întotdeauna pentru acestea. Dar dresurile potrivite ținutei tale presupun un proces mai detaliat decât atât. De exemplu, dacă rochia ta este prea scurtă nu pune dresuri. S-ar putea să arate ciudat partea superioară a picioarelor, atunci când stai jos. Sau caută acele dresuri fără cusătură. Ți-am pregătit câteva trucuri, pentru un look uimitor!

Asortarea culorilor dresurilor cu ținuta

Dresurile colorate ar trebui să se potrivească fie cu nuanța hainelor, fie cu nuanța accesoriilor. În cazul în care dresurile se asortează cu culorea rochiei sau fustei, vei reuși să creezi iluzia unei siluete mai subțiri și mai înalte. Acest concept funcționează mai ales când vine vorba de culori neutre precum: bleumarin, gri, maro, bej, chiar și vișiniu sau ruginiu, dar niciodată roșu. În cazul în care culoarea ciorapilor se asortează cu accesoriile, nu ar trebui niciodată să iasă în evidență mai tare decât acestea. Nu este vorba numai de dresurile alte, dar sunt și alte culori ale dresurilor care lărgesc vizual picioarele, așa că ar trebui să alegi culorile de mai sus, dacă vrei să evți asta.

Dresurile potrivite în funcție culoarea pantofilor

Ca regulă generală, este bine să asortezi dresurile cu pantofii pe care îi porți. Această combinație te va ajuta să pari mai înaltă și mai suplă. Unele persoane spun că este acceptabil să porți și o pereche de dresuri colorate mai deschise cu pantofi mai închiși la culoare. Însă ar trebui să fii foarte înaltă și foarte slabă pentru această combinație, așa că încearcă să alegi culoarea dresurilor mai deschisă decât cea pantofilor.

Dresurile potrivite în funcție de imprimeuri

Atunci când alegi dresurile, ar trebui să fii atentă și la imprimeurile de pe ele, dacă există. În momentul în care îți cumperi o pereche de dresuri pentru o ținută de birou, atunci este preferabil să alegi un imprimeu simplu, pentru un aspect business. În cazul altor ocazii, poți alege liniștită imprimeuri și broderii. Dacă alegi să porți dresuri cu imprimeuri, ar trebui să le potrivești cu rochii negre clasice, albe sau gri. Dacă nu ai vreo îndoială cu legătură la gusturile tale, atunci poți combina cu încredere orice imprimeuri dorești. Un alt truc pentru alegerea unei rochii simple este faptul că vor ieși picioarele în evidență mai tare. Un lucru pe care ar trebui să îl eviți atunci când alegi dresurile este acel tip de ciorapi care taie vizual piciorul în două linii orizontale.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa