Colecţiile de toamnă-iarnă 2014/2015 ale unor branduri renumite, disponibile în Plaza România

Raluca Dumitrică
Style Up Plaza Romania | Totul despre mame
Cele mai noi colecţii de sezon, prezentate in show-ul Style Up Plaza Romania

Style Up – o experienţă unică de fashion în peisajul mall-urilor din capitală

Style Up Plaza Romania | Totul despre mame
Cele mai noi colecţii de sezon, prezentate in show-ul Style Up Plaza Romania

Modele şi combinaţii inedite de texturi şi ţesături în ton cu ultimele tendinţe de toamnă-iarnă 2014/2015 au fost prezentate săptămâna trecută la Plaza România, în cadrul un show de modă incendiar. Organizat sub un nou concept intitulat Style Up, branduri renumite precum Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo şi ECCO şi-au dat întâlnire pe catwalk, într-o prezentare specială marca Plaza România.

Vedete locale, starurile prezentării de modă a sezonului

Vedetele noilor colecţii au fost Andreea Bălan, Adelina Pestritu, Iuliana Luciu, Anca Serea, Ellie White, Geanina Ilieş, Speak şi Adrian Nartea, care au defilat pe scenă alături de manechine profesioniste. Efectele video, muzica, dar şi momentele speciale au proiectat spectatorii într-o lume care a dus experienţa noului sezon de toamnă-iarnă la nivelul următor.
Evenimentul a fost prezentat de Ilinca Vandici, o apariţie mereu spectaculoasă, în timp ce Andreea Bălan a deschis show-ul de modă printr-un spectacol inedit. Artista a apărut pe podium şi în calitate de model, reprezentând faimosul brand Lee Cooper. Maria Andrei a fost un alt nume cu rezonanţă care a contribuit la succesul Style Up, în calitate de director artistic al evenimentului, iar Sephora şi Simona Ungureanu (freelancer) au realizat machiajul şi coafura modelelor, oglindind tendinţele propuse de marile branduri internaţionale pentru acest sezon.

Cele mai noi articole de toamnă-iarnă 2014/2015 se găsesc la Plaza România

Cele mai noi articole de îmbrăcăminte şi accesorii ale sezonului actual, semnate de branduri celebre atât în ţara noastră, cât şi pe glob, pot fi găsite la Plaza România, diversitatea lor fiind gata să corespundă tuturor gusturilor. Astfel, colecţia Timeout plină de funcţionalitate armonizează texturile materialelor cu o paletă cromatică în nuanţe pastel, rezultând piese în stilul “preppy” caracteristic brandului, în timp ce colecţia Lee Cooper, ce transmite prin intermediul pieselor sale spiritul britanic nonconformist şi curajos, conţine piese punk, din materiale inovatoare, care oferă mobilitate şi confort, dar şi articole confecţionate din ţesături clasice.
Colecţia Tommy Hilfiger toamnă – iarnă ne poartă într-o călătorie din Statele Unite până în Marea Britanie, combinând stilul classic britanic  cu puternicul spirit american, articolele Lashez mixează eleganţa cu atitudinea urbană, într-o manieră rafinată şi feminină, în timp ce toamna – iarna 2014/2015 înseamnă pentru brandul Bigotti anii ’30. Atracţia sezonului o reprezintă aici energia din zona casual, iar pantofii de inspiraţie sport, jeanşii, pantalonii chino şi cămăşile cu imprimeuri vin în completarea dimensiunii moderne a bărbaţilor cu un stil bine conturat.
Pentru acest sezon, D’S Damat propune piese vestimentare în carouri, stil tipic britanicilor, combinaţii îndrăzneţe de culori şi o interpretare contemporană a stilului clasic. Selecţia de accesorii este şi ea una variată, curelele, cravatele, batistele şi pantofii fiind disponibile în diferite nuanţe de violet, albastru şi maro. Definind confortul şi stilul ca teme principale, Colin’s îţi sugerează prin noua colecţie de toamnă – iarnă să trăieşti propriul stil în fiecare ora a zilei.

La capitolul accesorii, Il Passo propune o colecţie sofisticată cu o calitate excepţională a produselor, aducând în prim plan cele mai hot piese ale momentului.
În toamna lui 2014, ECCO reprezintă încălţăminte pentru un stil de viaţă modern şi activ şi combină stilurile eclectice cu design hibrid cu efecte digitale, detalii şi accente sintetice pentru a crea încălţăminte călduroasă şi confortabilă.
Nu în ultimul rând, Otter a pregătit pentru acest sezon modele îndrăzneţe de încălţăminte într-un stil nou, modern şi cool. Acesta se reflectă în botinele decorate cu siret din piele, care impresionează prin fineţea detaliilor, în noile poşete cu inserţii florale discrete şi în pantofii aparent clasici, cu inserţii de lac.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa