10 accesorii cool pentru copii, potrivite zilelor ploiase de toamnă

Magda Popescu

Chiar dacă soarele încă ne încălzește suav pielea, trebuie să recunoaștem că deja i se văd dinții. Și ne așteptăm de acum la zile capricioase de toamnă, uneori cu ploi, alteori cu vânt. Dacă nu ați pregătit încă garderoba celor mici, vă dăm câteva idei de accesorii cool de ploaie, pentru copii în pas cu moda!

Fie ploaie, fie vânt, grădinițele și școlile îi așteaptă zilnic pe cei mici cu porțile deschise. Specialiștii recomandă ca schimbările de temperatură să nu fie pentru părinți un ”motiv” de a-i înfofoli sau, mai rău, de a-i ține în casă toată ziua pe cei mici. ”Cu foarte puține excepții, dacă vă îmbrăcați copiii în funcție de vremea de afară, nu există niciun risc de îmbolnăvire, ci, din contră, există ”risc” de creștere a imunității”, spun pediatrii canadieni, citați de cbc.ca. 

10 idei de accesorii cool de ploaie, numai bune pentru săriturile cu mult elan prin bălți!

Așadar, să dăm startul jocurilor de toamnă în aer liber, îmbrăcați corespunzător temperaturilor. Venim și noi la joacă împreună cu 10 idei de accesorii cool de toamnă, numai bune de alergat prin bălți!

  1. Geacă de ploaie, din material impermeabil. Căptușită cu bumbac, este accesoriul nelipsit din garderoba copiilor în sezonul ploios. O găsiți la Pufu Shop, atât în varianta pentru fetițe, cât și pentru băieți, realizate din cele mai bune materiale eco-friendly, non-toxice. Asigură confortul copilului indiferent de vreme. Protejează împotriva frigului, umezelii și a vântului.
  2. Pălărie șic impermeabilă. Are exterior din poliester și interior din bumbac. O găsiți la Kidishop în mai multe imprimeuri. Protejează părul de ploaie și vânt.
  3. Cizme din cauciuc natural. Nu pot lipsi de pe lista cu accesorii cool de ploaie. Sunt fabricate din cauciuc natural și asigură un confort sporit datorită căptușelii textile, moale de bumbac. Le găsiți la Pufu Shop, sunt 100% rezistente la apă și au talpă îngustată la spate care previne alunecarea cizmei din picior.
  4. Set de ploaie compus din pantaloni și geacă. Confecționat din materiale rezistente la apă și vânt, eco-friendly, non-toxice, impermeabile și ușoare care asigură confortul copilului indiferent de vreme. Îl găsiți la HipHip, modele de culori și măsuri diferite.
  5. Umbrelă veselă de ploaie. Este accesorizată și colorată, sau imprimată cu personajele preferate ale celor mici. Găsiți multe modele pe Chicbebe.ro!
  6. Salopetă de ploaie. Modele colorate, atât pentru fete, cât și pentru baieți. Costumul întreg pentru ploaie este moale și comod și protejează împotriva vântului și a ploii. Găsiți multe modele pe Pufu Shop.
  7. Pantaloni impermeabili, necăptușiți. Sunt confecționați din material care asigură protecție împotriva vântului, cusături sigilate, cu elastic în talie la spate și cu capse pe laterale. Pantalonii sunt prevăzuți cu un strat de protecție rezistent la apă, fără fluorocarburi. Îi găsiți la H&M, alături de alte accesorii pentru ploaie.
  8. Pelerină de ploaie. Veselă, în culori strălucitoare, asortată cu umbrela. Joaca prin ploaie va deveni o plăcere! Le găsiți la Nichidută.ro!
  9. Cizme de cauciuc, scurte. Cu motive, cu inserții elastice pe laterale, cu gaică la spate. Căptușeală și branțuri din material textil și talpă canelată de cauciuc. Le găsiți la H&M.
  10. Eșarfă din lână merinos si bumbac organic. Ține pieptul cald, materialul respiră cu adevărat și este impermeabil datorită proprietăților lânii, însă nu conține nici un pic de plastic. O găsiți la HiHip.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa